טקס הסיום של המחזור הראשון של תכנית בינלאומית לניהול מצבי חירום ואסון

21 סטודנטים מכל רחבי העולם סיימו בהצלחה את התכנית הבינלאומית לניהול מצבי חירום ואסון בבית הספר לבריאות הציבור

05 ספטמבר 2012
טקס הסיום של המחזור הראשון של תכנית בינלאומית לניהול מצבי חירום ואסון
כל בוגרי המחזור הראשון של התכנית

ב- 2/9/2012 סיימו את לימודיהם 21 סטודנטים, תלמידי התכנית אשר הגיעו מ 9 ארצות שונות בעולם (ארה"ב, בריטניה, אלבניה, פורטוגל, ספרד, קנדה, צ'כוסלובקיה, שוודיה ובלגיה) בעלי רקע תרבותי ואקדמי שונה.

בטקס נכחו: פרופ' רענן ריין סגן נשיא האוניברסיטה, פרופ' דני כהן ראש בית הספר לבריאות הציבור, פרופ' קובי פלג ראש החוג והתכנית לניהול אסונות, מר גילי שנהר רכז התכנית ומרצי התכנית. בטקס הועברה הרצאה  מפיו של מר קימי קוריקאווה, מהשגרירות ביפן, על רעידת האדמה ועל הצונאי שהיכה ביפן במרץ 2011 .

מטרת  התכנית  המוצעת  על ידי החוג  לניהול אסונות ומניעת היפגעות , בשיתוף פעולה עם מומחים רבים שעיקר עיסוקם אינו ברפואה, היא להקנות ללומדים בו את הידע שיסייע להם להתמודד עם האתגרים שעלולים לעמוד בפניהם. התכנית המוצעת תועיל להתמקצעות משתתפיה ותקדם את הטיפול במקרי אסון. עדיף להיות מוכן לשוא מאשר להיתפס לא מוכנים לאתגרים כאלה.  בתכנית מלמדים מרצים בעלי שם עולמי בתחום.

בהצלחה לכל המסיימים!