גילי שנהר המשמש כמסביר לציבור במבצע צוק איתן

22 יולי 2014

גילי שנהר המשמש כמסביר לציבור במבצע צוק איתן, עם ח״כ נחמן שי ששימש כמסביר לציבור במחלמת המפרץ הראשונה.

גילי שנהר שירת בשירות סדיר במשך 27 שנה והשתחרר בדרגת אל"מ בשנת 2003. במסגרת תפקידו בצה"ל היה ראש מחלקת התורה ופיתוח של פיקוד העורף ופעל רבות בתחומי פיתוח תורות ותפיסות הפעלה, פיתוח אמצעי לחימה והסברה.

כיום עוסק כיועץ מיוחד בתחום ה homeland security בארץ ובחו"ל. גילי משמש כמרכז התוכנית לניהול מצבי חירום ואסון באוניברסיטת ת"א ובנוסף משמש כחוקר בכיר במכון גרטנר. גילי הינו חבר בארגון UNDAC החל משנת 2007. גילי בוגר הפקולטה למינהל עסקים בתוכנית מב"ע למנהלים מאוניברסיטת ת"א.