תהליך הרישום לקורסי קיץ 2019 - בית הספר לבריאות הציבור

תהליך הרישום לקורסי הקיץ 2019

1. שלב ראשוןתשלום דמי רישום על סך 130 ש"ח

• למעוניינים להירשם לקורסים האחרים: מומלץ לבצע את התשלום בדפדפנים מסוג כרום, פיירפוקס או ספארי
  • במסך הראשון יש למלא את פרטי המשתתף בקורסי הקיץ. סטודנטים הרשומים באוניברסיטת ת"א - פרטיהם יועלו באופן אוטומטי עם הקלדת מספר תעודת הזהות. שימו לב כי כתובת הדואר המופיע על מסך זה - היא אותה הכתובת אליה תשלח הקבלה. אם יש צורך - ניתן לשנות את הכתובת הנ"ל.
  • במסך השני יש להזין את פרטי המשלם (הן השם והן את תעודת הזהות שלו/ה).

שימו לב: יש להעתיק ולהזין את מספר הזמנה אל תוך טופס הרישום.

סכום זה לא יוחזר במקרה של ביטול או אי קבלה לתכנית.

2. שלב שני - מילוי טופס הרישום

שימו לב: מילוי טופס הרישום דורש:

א. הזנת מספר ההזמנה המופיע על הקבלה של אישור תשלום דמי הרישום

ב. צירוף קובץ קורות חיים (PDF/DOC/DOCX).

3. שלב שלישי - בדיקת מועמדות

מסמכי המועמד יועברו לעיון מנהלי התכנית. תבדק בין היתר עמידת המועמד בדרישות הקדם של הקורסים אליהם בכוונתו להירשם.

בתוך שבועיים ממועמד הגשת המועמדות, תשלח למועמד הודעת ההחלטה.

4. שלב רביעי - קבלה לתכנית ותשלום דמי ההשתתפות

עם אישור המועמדות, תשלח הודעת קבלה עם אפשרות לתשלום מקוון או באמצעות המחאה / העברה בנקאית.

עלות ההשתתפות בקורסים הינה כלהלן (לתשלום רק לאחר קבלת ההודעה על אישור המועמדות):

מלגות:

מספר מלגות על סך 500 ש"ח יחולקו בין הנרשמים. המלגות מיועדות לסטודנטים פעילים בלבד באחת האוניברסיטאות או המכללות בארץ. הגשת מועמדות למלגה תתאפשר רק לסטודנטים ששילמו את דמי הרישום.

אם הינך עומד/ת בקריטריונים אלו ומעוניינ/ת להגיש בקשה למלגה - יש למלא את השאלון הבא ולצרף אליו אישור לימודים וגיליון ציונים עדכניים.

במידה והזוכה במלגה שילם את מלוא שכר הלימוד טרם פרסום זכייתו במלגה, דמי המלגה יופקדו לחשבונו.