ברכות לנתן שיפמן, סטודנט שנה ב' בבית הספר לרפואת שיניים

לאחרונה זכה שיפמן במלגת מחקר לשנה, מטעם תכנית TAU-MED שמאפשרת לסטודנטים במקצועות הרפואה לבצע פרויקט מחקר במהלך הקיץ

02 דצמבר 2019
ברכות לנתן שיפמן שזכה במלגת מחקר לשנה, מטעם תכנית TAU-MED

נתן שיפמן נולד וגדל בצרפת. את התואר הראשון במדעים ביו-רפואיים רכש שיפמן בפקולטה לרפואה של האוניברסיטה העברית, בהצטיינות. לאחר מכן התגייס לחיל רפואה ושירת בתור חוקר קליני ביחידה לפיזיולוגיה צבאית, יחד עם מכון הלר למחקר רפואי במרכז הרפואי שיבא.

כיום נתן הנו סטודנט לרפואת שיניים שנה ב' בבית הספר לרפואת שיניים ע"ש גולדשלגר, והוא מוביל פרויקט מחקר בהנחייתה של ד"ר ליהי אדלר-אברמוביץ' במעבדה לננוטכנולוגיה וחומרים בהשראת הטבע, המחלקה לביולוגיה אורלית. נתן חוקר את תהליכי ההרכבה העצמית של פפטידים קצרים לכדי ננו-מבנים ויישומם בפיתוח אסטרטגיה חדשה לשיגור תרופות מוכוון בתחום רפואת השיניים.

החזון של נתן הנו לשלב את הפרקטיקה הדנטלית יחד עם אהבתו למחקר המדעי במטרה לקחת חלק בעיצוב העתיד של רפואת השיניים.

נתן שיפמן זכה למלגת מחקר מטעם תכנית TAU-MED המיועדת לסטודנטים במקצועות הרפואה לבצע פרויקט מחקר במהלך הקיץ. הפרויקטים המוצלחים ביותר זוכים במלגת מחקר המאפשרת להמשיכם במהלך השנה. התכנית מנוהלת על ידי ד"ר אורן קובילר, פרופ' יונתן לאור ופרופ' קרן אברהם.