פתיחת הרשמה לתכנית ההתמחות באורתודונטיה

המחלקה לאורתודונטיה ביה"ס לרפואת שיניים באוניברסיטת ת"א מודיע על פתיחת ההרשמה לתכנית ההתמחות באורתודונטיה לשנת הלימודים תשפ"א 2021

29 ספטמבר 2020

ביה"ס לרפואת שיניים באוניברסיטת ת"א

מודיע

על פתיחת ההרשמה

לתכנית ההתמחות באורתודונטיה

לשנת הלימודים תשפ"א  2021

ההרשמה תחל ביום א' 11.10.20 ותסתיים ביום ה' 06.12.20

הלימודים יחלו בתאריך 25.04.21

משך הלימודים הינו שלוש וחצי שנים במשרה מלאה.

עם השלמת דרישות המחלקה וביה"ס ללימודי המשך של הפקולטה לרפואה יקבל המתמחה דיפלומה באורתודונטיה ותואר מוסמך באורתודונטיה או תואר PhD*

הלימודים יכשירו את המתמחה לקראת בחינות המועצה המדעית

לקבלת תואר מומחה באורתודונטיה.

רשאים להגיש את מועמדותם רופאי שיניים בעלי רישיון לעסוק ברפואת שיניים בישראל אשר סיימו לימודיהם במוסד מוכר להשכלה גבוהה.

נרשמים שלא יציגו את המסמכים הדרושים עד למועד האחרון לסיום ההרשמה, לא תידון מועמדותם.

פרטים נוספים וטופסי הרשמה ניתן לקבל בטל' 03-6407456/7310 (קרין נץ)

בדואר אלקטרוני: orthotau@tauex.tau.ac.il

וכן באתר ביה"ס לרפו"ש:https://med.tau.ac.il/training-ortho

(לא יישלחו טפסים בדואר)

*משך הלימודים במסלול לתואר PhD הינו ארוך יותר מהמסלול לתואר  מוסמך באורתודונטיה.

תכנית הלימודים לתואר "מוסמך באורתודונטיה" הינה חלק אינטגרלי בלימודי התעודה באורתודונטיה, אולם בשלב זה תלויה באישור האוניברסיטה והמל"ג.

במידה ולא יתקבל אישור, תינתן תעודת "Postgraduate degree in Orthodontics"

קיום ההתמחות המתוכננת מותנה במצב הבריאות בארץ ובעולם ובמגבלות הקורונה (Covid-19).

במידה ולא תתחיל התכנית כמתוכנן, יושבו כל כספי שכר הלימוד ויחד עם זאת איננו נושאים באחריות לגבי עלויות נוספות שהיו למועמד, ככל שיהיו.