קול קורא - משרת סגל אקדמי בחוג לריפוי בעיסוק לסמס' א' תשפ"ב

החוג לריפוי בעיסוק באוניברסיטת תל אביב מחפש מועמדים/ות בהתאם לדרישות התפקיד. מקבל/ת המשרה יידרש להקים מעבדת מחקר בתחומים הרלוונטיים, ליזום ולהוביל תכניות מחקר חדשניות, להגיש הצעות למענקי מחקר ולהנחות תלמידים לתארים מתקדמים בנוסף למעורבות והוראה בחוג.

קול קורא - משרת סגל אקדמי בחוג לריפוי בעיסוק

התפקיד

משרת סגל אקדמי בכיר בחוג לריפוי בעיסוק, בית הספר למקצועות הבריאות, הפקולטה לרפואה לשנת תשפ"ב

היחידה

החוג לריפוי בעיסוק, בית הספר למקצועות הבריאות, הפקולטה לרפואה

תיאור התפקיד

הליכי המינוי של המועמד/ת ייעשו בהתאם לנוהלי המינויים הנהוגים באוניברסיטה, בכפוף לאישור המוסדות האקדמיים המוסמכים ולפי שיקול דעתם. הדרגה האקדמית תיקבע על פי כישוריו/ה של המועמד/ת.

המשרה היא תקנית, במסלול אשר עשוי להקנות קביעות בתום תקופת הניסיון בהתאם לנהלי האוניברסיטה. היקף משרה: 100%. המשרה המוצעת היא לאוקטובר 2021

דרישות התפקיד

המשרה פתוחה למועמדים בעלי תואר Ph.D. בוגרי בתר-דוקטור אשר חוקרים תחומים רלוונטיים לריפוי בעיסוק. עדיפות תינתן למרפאים בעיסוק בהכשרתם עם התמחות בתחום הפסיכיאטרי אך אינה מוגבלת לתחום זה בלבד.

דרישות נוספות כוללות:

• יכולת מוכחת בביצוע מחקר עצמאי ופרסומים בכתבי עת מובילים ושפיטים לאחר קבלת תואר ה- Ph.D.
  • בעלי ניסיון בהנחיית סטודנטים לתארים מתקדמים עם עדיפות להנחיית דוקטורנטים.
  • בעלי ניסיון בהוראה אקדמית.

יש לשלוח קורות חיים במתכונת הנדרשת*, רשימת פרסומים מדעיים, מסמך קצר המסכם את הפעילות המחקרית עד כה ותוכנית מחקר עתידית, וכן מסמך קצר המפרט את תחומי ההוראה בהם יוכל המועמד/ת להשתלב בהתייחס לתחומי ההוראה הנלמדים במסגרת החוג לריפוי בעיסוק.

על המועמד/ת לבקש מ-3 ממליצים** לשלוח ישירות מכתבי המלצה ליו"ר ועדת החיפוש של ביה"ס למקצועות הבריאות באמצעות דוא"ל: relis@tauex.tau.ac.il

לא יתקבלו קורות חיים דרך חברות השמה, אלא בפניה ישירה בלבד.

תיק מועמדות יוגש בדוא"ל לכתובת: relis@tauex.tau.ac.il

* כמצוין בלינק: https://med.tau.ac.il/Instructions-for-submiting-CV

** המכתבים יישלחו ממנחה הדוקטורט ותקופת הבתר דוקטורט (בהתאם לרקע האישי) וממליצים נוספים

היקף משרה 100%

מעמד משרה:  אקדמי

המשרה מיועדת למועמדים בעלי תואר Ph.D. בוגרי בתר דוקטור

מועד אחרון להגשת מועמדות 10 במאי 2021

הערות

ההצעה מיועדת למועמדים ללא כל אפליה על בסיס מין, דת, לאום או מוצא. המשרה תאויש בהתאם לכישורים האקדמיים, ניסיון מקצועי והתאמתה לצרכי החוג.

אין האוניברסיטה מחויבת לקבל הצעה כלשהי.

*במסגרת מדיניות האוניברסיטה לעידוד גיוון תעסוקתי, ניתנת עדיפות למועמדים העונים על דרישות התפקיד ומשתייכים לאוכלוסיות אלו: חברה ערבית, חרדים, יוצאי העדה האתיופית ומועמדים עם מוגבלות. في إطار سياسة الجامعة لتشجيع التنوّع التوظيفيّ، تُعطى أولويّة للمرشّحين الذين يستوفون متطلّبات الوظيفة وينتمون إلى إحدى المجموعات التالية: المجتمع العربيّ، الحريديم، أبناء الطائفة الأثيوبيّة والمرشّحين أصحاب الإعاقات.

Faculty Position at the Sackler Faculty of Medicine (For the academic year of 2021-2022)

Position:

Senior tenure-track faculty position at the Department of Occupational Therapy, School of Health Professions, Faculty of Medicine

Department:

Position description:

The Department of Occupational Therapy at Tel Aviv University seeks outstanding candidates to fill a full time senior tenure-track faculty position. Once accepted, the successful candidate is expected to establish a research laboratory in the relevant fields, initiate and lead innovative research projects, submit grant proposals, supervise graduate students combined with teaching and department activities.

Nominations will be according to Tel Aviv University policy and procedure, pending the discretion and approval by the relevant academic authorities. The academic rank will be determined according to the candidate's qualifications and achievements. The position is available beginning October 2021.

Position requirements:

Candidates must hold a Ph.D. degree in the field of Occupational Therapy, and have completed a post-doctoral fellowship in relevant areas. Priority will be given to candidates who are occupational therapists with preference for expertise in psychiatric

Additional requirements include:

• Proven ability to conduct independent research and publications in peer-reviewed leading journals published after the completion of their Ph.D.
  • Academic teaching experience.
  • Experience in supervising graduate students in research projects with priority for experience in supervising Ph.D. students.

Applicants should submit:

•           A curriculum vitae with a list of publications, according to the University format*

•           A brief summary of their research experience including: past projects, current studies (including unpublished research) and proposed future research plans

•           A short description of possible topics that the candidate may teach at the Department of Occupational Therapy

•           Three letters of reference**, which should be sent directly by referees to: relis@tauex.tau.ac.il

Applications should be submitted by e-mail to: relis@tauex.tau.ac.il

Applications from manpower companies will not be accepted.

Candidates will be selected according to their academic skills, professional experience and the Department's needs.

The University is not obligated to accept any offer.

As indicated at:  (*)  https://med.tau.ac.il/Instructions-for-submiting-CV

arranged according to the instructions on the Faculty's website

(**) Letters from the Ph.D. and Post-doctoral mentors are mandatory

Scope of position:

Open position:

Academic

The position intended for candidates:

Deadline for applications: May, 10, 2021