אודות בית הספר למקצועות הבריאות

טל' מזכירות בית הספר: 03-6405343, 03-6405457

פקס: 03-6406512

_____________

בית הספר למקצועות הבריאות ע"ש סטנלי שטייר מהווה אחד משבעת בתי ספר בפקולטה למדעי הרפואה והבריאות באוניברסיטת ת"א.

מתקני הלימוד ממוקמים בבניין ע"ש ריימונד למקצועות הבריאות, הכיתות ומעבדות המחקר כוללות ציוד לימוד ומחקר מתקדמים.

בית הספר למקצועות הבריאות כולל ארבעה חוגים:

הפרעות בתקשורת (ממוקם בבי"ח ע"ש שיבא), סיעוד, ריפוי בעיסוק ופיזיותרפיה עם אוכלוסיית סטודנטים הכוללת למעלה מ-2300 סטודנטים בתכניות בוגר, מוסמך ודוקטור. בנוסף קיימות תוכניות לימודי המשך עם כ- 500 סטודנטים.

תכניות הלימודים והמחקר וכמו כן השירותים המסופקים ע"י בית הספר עונים על צרכי קהילות שונות, פועלים להכין דורות של בוגרים במקצועות הבריאות שיתרמו למערכת הבריאות ובריאות אזרחי ישראל.

הסגל תורם לקהילה המדעית ע"י פרסום עבודתם בכתבי-עת וספרים בעלי שם עולמי.

בית הספר למקצועות הבריאות מקיים קשרים הדוקים עם קשת רחבה של שירותי בריאות וחברה העוסקים בטיפול; מונע, ראשוני, שניוני, שיקום, וטיפול תומך.

סגל בית הספר מאמין גם בקיום תוכניות למעורבות חברתית בקהילות.