מסלול "סיעוד בפסגה"- התכנית הכללית, החוג לסיעוד

מרכזת התכנית: ד"ר אנג'לה רובן

מזכירה: גב' צהלה סופר  zahala@tauex.tau.ac.il

טלפון: 03-6408353

מסלול זה מכין את הבוגר/ת לתפקד כאח/ות מוסמכ/ת ברמה אקדמית, על בסיס יסודות מדעיים בתחומי הבריאות, הסיעוד, החברה וההתנהגות, עליהם מושתתת העשייה הסיעודית בכל תחומיה: בשדה הקליני, בהוראה, בניהול  ובמחקר.
​תהליך ההכשרה משלב לימודים אקדמיים ברמה גבוהה תוך התאמתם לצרכים המשתנים של מערכת הבריאות במקביל להטמעת ערכים מקצועיים וחברתיים ולצורכי הלומדים. תכנית ההכשרה משלבת תכנים ייעודיים להשתלבות האחים והאחיות במערך הצבאי במסגרת שירותם בצה"ל.

תכנית הלימודים במסלול זה מבוססת על תכנית הלימודים של התכנית הכללית ומהווה בסיס להכרה במעמד המקצועי כאח/ות מוסמכ/ת  בישראל (רישוי משרד הבריאות). בוגרי המסלול יעמדו לבחינת רישום ממשלתית לתואר אח/ות מוסמכ/ת. לבוגרי התכנית יוענק תואר בוגר אוניברסיטה ותעודת אח/ות מוסמכ/ת (כפוף להצלחה במבחני הרישוי של משרד הבריאות).

הלימודים נמשכים שלש שנים (8 סמסטרים רצופים, כולל 2 סמסטרים בקיץ) ובהיקף של 254 ש"ס.

הלימודים מתקיימים בקמפוס האוניברסיטה ובבית הספר האקדמי לסיעוד "וולפסון" המסונף לחוג לסיעוד.

טלפון להתקשרות: 03-7372232/9937                      דוא"ל: nurse.atuda@gmail.com

סטודנטים במסלול פסגה