קול קורא לעבודות מחקר בתחום הרפואה התעסוקתית והסביבתית

30 שנה למסלול המוסמך לבריאות בתעסוקה של אוניברסיטת ת"א

ב 22.10.2014 יתקיים באוניברסיטת תל אביב, במסגרת ביה"ס לבריאות הציבור, כנס מדעי בנושא בריאות תעסוקתית וסביבתית. מטרת הכנס הינה קידום המחקר והחשיבה המקוריים בתחום הבריאות הסביבתית והתעסוקתית במדינת ישראל והצבתם על המפה המדעית. אנו מקווים שכנס זה ייצור מסורת שנתית של מתכונת מכובדת ומאתגרת של הצגת המחקר המדעי המקורי בתחום הרפואה התעסוקתית והסביבתית.

אנו מזמינים חוקרים וחוקרות להגיש הצעות להצגת מחקר מקורי בהרצאות ובפוסטרים. בסדר עדיפות נמוך יותר, ע"פ שיקול הוועדה המארגנת, ניתן יהיה להציג דיווחי מקרה וסקירות.

נושאי הכנס:

• רפואה תעסוקתית וסביבתית
  • סיעוד תעסוקתי וסביבתי
  • גהות תעסוקתית וסביבתית
  • ארגונומיה
  • טוקסיקולוגיה סביבתית
  • אפידמיולוגיה תעסוקתית וסביבתית

יושבי ראש ועדת הכנס: ד''ר שלמה משה, ד''ר פטריסיה שוברץ.

חברי הועדה המדעית: פרופ' ליזי פיירמן, ד"ר אלון פרץ, ד"ר אשר פרדו, פרופ' יוסי ריבק, ד"ר שלמה משה, ד''ר פטריסיה שוברץ.

אנא הגישו את הצעתכם לא יאוחר מה 30.06.2014 ע"פ ההנחיות הרשומות מטה לכתובות הדואר האלקטרוני:

ד''ר שלמה משה: moshe_sh@mac.org.il

ד''ר פטריסיה שוברץ: patrich@post.tau.ac.il

תשובות תשלחה עד סוף יולי 2014.

תוכנית הכנס תתפרסם בהמשך באתר הכנס

נותני חסות מדעית לכנס: