ייעוץ ורישום לקורסים - תכנית לימודים משולבת במדעי החיים ומדעי הרפואה (B.Sc)

לקראת פתיחת שנת הלימודים ייערך הרישום לקורסים של סמסטר א' ולקורסי סמסטר ב'.

במדעי החיים:
הסברים על השיטה ומצגת וידאו של מערכת הבידינג ניתן למצוא באתר: /http://www.imc.tau.ac.il/bidding ובאתר הפקולטה למדעי החיים.

ברפואה:

הרישום לקורסי החובה נעשה באופן מרוכז על ידי המזכירות.
הרישום לשנה ג' ייעשה באמצאות הבידינג.

תלמיד יירשם לקורס בתנאי שעמד בדרישת הקדם של אותו קורס.

חל איסור להירשם לקורסים החופפים בשעות הלימוד שלהם (באופן מלא או חלקי).
תלמיד אשר בתום הרישום המאוחר ימצא כי נרשם לקורסים חופפים יבוטל הרישום לאחד הקורסים באופן אקראי.

קורסים שמספר המשתתפים בהם נמוך (פחות מ-15 בקורס לתואר ראשון  ופחות מ-10 לתואר שני) יבוטלו. הודעה על כך תימסר לתלמידים.

בתחילת כל סמסטר ניתן לבצע שינוים בתכנית הלימודים (מועדים מפורטים יפורסמו) – לאחר מועד זה לא ניתן יהיה להירשם או לבטל קורסים.

לאחר סיום תקופת הרישום מוטלת על התלמיד האחריות לבדוק את רישומו לקורסים ולהודיע למזכירות אם יש טעויות ברישום.

תלמיד שנרשם לקורס, לא השתתף בו ולא ביטל את רישומו עד תום השבוע השלישי של הסמסטר, יירשם לו ציון 230 (לא השלים חובותיו מנהלית).