מסלול חדש למצטיינים ולמצטיינות למסטר ישיר בתוכנית המשולבת במדעי החיים ומדעי הרפואה

מסלול חדש למצטיינים ולמצטיינות למסטר ישיר בתוכנית המשולבת במדעי החיים ומדעי הרפואה

חדש באוניברסיטת תל אביב: מסלול ELITE לתואר מסטר ישיר במחקר ביו רפואי. תכנית חדשנית המשלבת גישה בין-תחומית, פיתוח אישי ושלל הזדמנויות גלובליות לתלמידים.ות פורצי דרך שלא מפחדים מאתגרים.

הפקולטה לרפואה והפקולטה למדעי החיים פותחות תכנית ייחודית לקידום מחקר ביו-רפואי למאסטר בשם ELITE-

Excellence in Leadership, Innovation, Technology, and Education in Molecular Biology and Medicine (ELITE)

תוכנית מציעה לתלמידים מצטיינים לסיים תואר ראשון בתוכנית המשולבת במדעי החיים ומדעי הרפואה תוך שנתיים וחצי במקום שלוש שנים, ולעבור מיד למסטר של שנה וחצי עד שנתיים או Ph.D ישיר של חמש שנים בתחום הביו-רפואה.

למי התוכנית מיועדת?

התוכנית מתאימה לתלמידי תואר ראשון בתוכנית המשולבת במדעי החיים ומדעי הרפואה.

למה לבחור במסלול שלנו?

þחסכון בזמן

þמלגה

þפטור משכר לימוד

þקורסי בחירה

השלמת תואר ראשון ושני
ב-4 שנים במקום 5 שנים.

קבלת מלגה החל מאמצע שנה ג'. פטור מלא משכר לימוד מאמצע שנה ג'. פטור מ-7 נ"ז מקורסי הבחירה
של התואר הראשון.

דרישות הגשה

• תלמיד שנה א' או ב' לתואר ראשון בתוכנית המשולבת במדעי החיים ומדעי הרפואה
  • ממוצע סופי מינימלי של 90.
  • תשוקה למחקר חדשני במדעי הרפואה

עד מתי אפשר להגיש?

תאריך אחרון להגשת מועמדות לתכנית : 14/8/24

ניתן להגיש בקשות להתקבל לתכנית  ELITE בסוף השנה הראשונה לתואר ראשון בתוכנית המשולבת.

למה להמתין? קבלו תואר ראשון ושני תוך 4 שנים בלבד! הצטרפו עכשיו למסלול המהיר והתכוננו לקריירה מחקרית מצטיינת מלאו את הפרטים ונחזור אליכם.ן:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.