פטור - התכנית משולבת למדעי החיים והרפואה

מתמטיקה

ניתן יהיה לקבל פטור מקורס מתמטיקה על בסיס מבחן שיתקיים לפני תחילת שנה"ל בתנאי שקיבל במבחן ציון 80 לפחות. מבחן זה יהיה גם מבחן הסיום של קורס ההכנה של הפקולטה שמתקיים בקיץ.

תלמידים שמקבלים פטור על בסיס מבחן הפטור, יהיו חייבים ללמוד קורסי בחירה באותו היקף שעות, השלמה ל-  156 ש"ס לתואר.

את הבקשה לפטור יש להפנות למזכירות סטודנטים בפקולטה למדעי החיים.

הכרה בלימודים אקדמיים קודמים נוהל "פטורים"

תלמיד שסיים קורס במסגרת לימודים קודמים לתואר בוגר או מוסמך אוניברסיטה במוסד אקדמי מוכר להשכלה גבוהה והקורס נדרש בתכנית הלימודים, רשאי להגיש בקשה לפטור מלימוד אותו קורס.

פטור יינתן על קורסים שהציון בהם היה 75 לפחות, ועברו לא יותר מ 5 שנים מסיום הקורס.

את הבקשה לפטור יש להגיש למזכירות הסטודנטים בפקולטה הרלוונטית, על טפסים מתאימים, כולל גיליון ציונים וסילבוס הקורס, כחודש לפני תחילת שנת הלימודים.
בכל מקרה, חייב כל תלמיד לפחות ב- 1/3 מתכנית הלימודים של התכנית. לפיכך, לא יינתן "פטור" ליותר מאשר 2/3 מתכנית הלימודים .