הגשת דוח מסכם Final Report Submission

ניתן למלא את הפרטים בטופס זה בעברית או באנגלית

This form can be completed in either Hebrew or English

להלן הסבר להגשת עבודה דוקטורט במתכונת מאמרים : https://acad-sec.tau.ac.il/phd/maamar

הנני תלמיד/ת תואר שלישי בפקולטה לרפואה, מתחייב/ת להשלים את חובות לימודי לתואר השלישי במלואם, לפי תקנון התואר השלישי ולפי מכתב ההמלצה לקבלה שנשלח אלי בעת קבלתי, עד הגשת עבודת המחקר. אני מודע/ת לכך שעבודת המחקר שלי לא תוגש לשיפוט ללא השלמת חובות לימודי אלה.

I am a PhD student in the Faculty of Medicine, I commit to complete all my studies’ obligations, according to the PhD regulations and according to the letter of recommendation for admission sent to me, until the submission of the final research paper.. I am aware that my research paper will not be submitted for adjudication without the completion of these studies requirements.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.