מידע לסגל אקדמי בכיר: גימלאים

דפי המידע באתר זה נועדו לסייע לכם במכלול הנושאים הקשורים בפעילותכם לאחר הפרישה לגמלאות

• זכויות והטבות
  • אל מי ניתן לפנות?

פרישה לגמלאות מטופלת על ידי הנהלת האוניברסיטה, מדור הסגל במזכירות האקדמית, אגף משאבי אנוש ומזכירות המורים בפקולטה. ראו לשונית אל מי ניתן לפנות?

גיל הפרישה נקבע על פי תקנון האוניברסיטה והפסיקה לעניין פרישה לגמלאות.

חברי סגל פרה-קליני שפרשו לגמלאות זכאים להטבות הבאות:

חנייה בקמפוס

לקבלת תווית החנייה יש להיכנס למערכת הנפקת אישורי חניה.  לאחר קבלת הודעה בדוא"ל ניתן יהיה לקבל את התוית במזכירות החוג.

דוא"ל אוניברסיטאי לתמיכה ולשחזור ססמה ניתן לפנות למוקד התמיכה הטכנית (פתוח בימים א –ה עד השעה 18:30) בטלפון: 03-6408888.

שירותי מידע בספריות השונות ברחבי הקמפוס

באמצעות הקישור שלהלן ניתן להיכנס למאגרי מידע אוניברסיטאיים. קבלת שירות בספרייה מתאפשר לאחר מילוי טופס ערבות, אותו ניתן לקבל במזכירות המורים.

גיוס מענקי מחקר ניתן לפנות ולקבל סיוע מן הצוות המקצועי ברשות המחקר של אוניברסיטת תל אביב.
הנחה במרכז הספורט לקבלת הנחה יש לפנות ישירות למועדון הספורט למימוש ההטבה.
כרטיס גמלאי

הכרטיס משמש להצגה כגימלאי הפקולטה והאוניברסיטה. הפקת הכרטיס הינה באמצעות הגשת בקשה באתר אגף משאבי אנוש.

הטבת שכר לימוד לתואר אקדמי

גימלאי הסגל האקדמי זכאים להטבת שכר לימוד בכפוף להיקף המינוי האקדמי טרם הפרישה על פי הפירוט המופיע בנוהל פטור משכר לימוד של אוניברסיטת תל אביב.

• לקבלת הטבה ללומדים באוניברסיטת תל אביב יש לפנות ישירות לאגף רישום ומינהל תלמידים, היחידה לשכר לימוד
  • לקבלת הטבה ללומדים באוניברסיטה/מכללה אחרת - יש לפנות לרכז כוח אדם, רפרנט הפקולטה, באגף משאבי אנוש (ראו לשונית אל מי ניתן לפנות?)

מידע מפורט לזכאות זו >>