מידע לסגל מינהלי תקני

דפי המידע באתר זה נועדו לסייע לכם במכלול הנושאים הקשורים בהעסקתכם בפקולטה לרפואה

• זכויות והטבות
  • אל מי ניתן לפנות?

לפניכם ריכוז הזכויות וההטבות העיקריות להם אתם זכאים כחברי הסגל המינהלי המועסקים על פי ההסכם הקיבוצים ובכפוף לנהלי האוניברסיטה והנחיות אגף משאבי אנוש, ראו לשונית אל מי ניתן לפנות?

מידע כולל ניתן למצוא באתר האגף למשאבי אנוש (מכתב לעובד החדש).

מידע נוסף אודות זכויות וחובות העובדים המינהליים ניתן למצוא באתר מדור גיוס והשמת כוח אדם.

ריכזנו עבורכם את עקרי הנושאים הנוגעים להעסקתכם:

היעדרות ונוכחות

העובדים המינהליים מחויבים להסדרי הנוכחות שנקבעו על פי הסכם העבודה ונהלי האוניברסיטה. החובה היא להחתמת שעון הנוכחות או השלמת דיווח ידני באופן שוטף בהתאם לנסיבות (תפקיד מחוץ לקמפוס, השתלמות מחלה וכו'). חשוב לוודא כי הממונה מאשר בזמן את הדיווחים הידניים. ככלל, ניתן לדווח על חודש קודם עד אמצע החודש השוטף. יש לשים לב להודעות אגף משאבי אנוש בדף הבית בחילן נט בעניין - תאריך אחרון לדיווח ע"י העובד ותאריך אחרון לאישור ע"י הממונה.

מידע מפורט לעניין הנחיות נוכחות והיעדרות  וכן, הנחיות לעובדים בהסכם הקיבוצי ניתן למצוא באתר מדור כ"א ובקרה אגף משאבי אנוש.

חנייה בקמפוס לקבלת תווית חניה בקמפוס – יש להיכנס למערכת הנפקת אישורי חניה ולפעול על פי ההנחיות. לאחר קבלת הודעה לדוא"ל על הפקת התווית יש לאסוף אותה ממזכירות החוג. הזכות ניתנת בהעסקה מעל 50% משרה.
דוא"ל אוניברסיטאי עם קבלת המינוי תישלח הודעת דואר אלקטרונית לכתובת המייל שרשמתם בשאלון האישי לשם קביעת שם משתמש וסיסמה. שם המשתמש יהיה תחילת כתובת המייל בשרת האוניברסיטה. לתמיכה ולשחזור סיסמה ניתן לפנות למוקד התמיכה הטכנית (פתוח בימים א –ה עד השעה 18:30 ) בטלפון: 03-6408888.
שירותי מידע בספריות השונות ברחבי הקמפוס באמצעות הקישור שלהלן ניתן להיכנס למאגרי מידע אוניברסיטאיים.
הנחה במרכז הספורט לקבלת הנחה יש לפנות ישירות למועדון הספורט למימוש ההטבה.
כרטיס נוכחות

הכרטיס משמש להצגה כחבר סגל הפקולטה והאוניברסיטה מול גורמי חוץ, ולהחתמה בשעון הנוכחות.

הפקת הכרטיס מתבצעת באתר MY TAU  יש למלא בקשה תוך ציון השם המלא בעברית ובאנגלית וצירוף תמונת (JPG) דרכון סרוקה. הכרטיס יגיע אל העוזרת המנהלית במזכירות החוג.

השתלמויות וקורסים

השתתפות בהשתלמויות וקורסים באוניברסיטה ומחוצה לה והיעדרות מהעבודה לשם כך היא הטבה הניתנת לעובדים המינהליים בכפוף לנוהל השתלמות והנחיות מדור הדרכה באגף משאבי אנוש. ההשתתפות בלימודים מחייבת אישור מראש של הממונה וראש מינהל הפקולטה.

ריכזנו עבורכם הנחיות כלליות >>

מידע מלא בנושא הנחיות להשתתפות בהשתלמויות ובקורסים ניתן למצוא באתר מדור הדרכה ורווחה באגף משאבי אנוש.

הטבת שכר לימוד
לתואר אקדמי

לנוהל שכר לימוד ועל פי הוותק באוניברסיטה  והיקף המשרה. ההטבה ניתנת לעובדים ולבני משפחתם ללימודים לתואר אקדמי באוניברסיטת תל אביב, באוניברסיטאות אחרות ומכללות מוכרות.

ריכזנו עבורכם הנחיות כלליות >>

מידע מלא בנושא זה ניתן למצוא באתר מדור כוח אדם ובקרה, באגף משאבי אנוש.