על התכנית

מנהל התוכנית : ד"ר תמיר שלו

מרכזת התכנית: ד"ר רביד בן סימון

מדריכה ראשית : גב' שירלי סביליה R.D.H

לימודי שיננות בבית ספר לרפואת שיניים בתל-אביב מתקיימים מאז שנת 1979.

הלימודים מתקיימים בבית הספר לרפואת שיניים באוניברסיטת תל אביב בהתאם לתוכנית הלימודים של משרד הבריאות ובכפוף לו.

הצלחה בבחינות הרישוי של משרד הבריאות מקנה רשיון עבודה מקצועי וזכות לשאת בתואר הבינלאומי של שיננית רשומה מוסמכת :  R.D.H –Registered Dental Hygienist.

צוות ההוראה וההדרכה הינו סגל המרצים הבכיר והאקדמי של בית הספר לרפואת שיניים באוניברסיטת תל אביב ושינניות מוסמכות בעלות ותק וניסיון רב במקצוע ובהוראתו.

בית הספר מציב לטובת תלמידיו מעבדות תרגול ומחקר מתקדמות ומשוכללות,יחידות עבודה דנטליות ואולמות הרצאה באוירה נעימה ולימודית.

בוגרי ובוגרות לימודי שיננות בבית-הספר לרפואת שיניים באוניברסיטת תל-אביב מסיימים/ות לימודיהם/ן בהצלחה מדי שנה ( אחוזי המעבר של בחינות הרישוי גבוהים מאוד), נקלטים/ות במהרה בעולם רפואת השיניים, ומבוקשים/ות במרפאות מובילות.

קיום הלימודים מותנה במספר נרשמים מינימלי ובתמיכת משרד הבריאות.

תוכנית הלימודים פתוחה לנשים וגברים כאחד.