אודות ועדת מורים - תלמידים

מטרות:

להוות אמצעי גישור וקישור בין הסטודנטים לפקולטה לרפואה. לפתור בעיות המתעוררות תוך כדי השנה האקדמית, כמו למשל בעיות המתעוררות עם איכות ההוראה במחלקות המלמדות, בעיות של הערכת הסטודנטים, בעיות של הערכת המחלקות, בעיות של הגרלת קלרקשיפ, בעיות המתעוררות בקורסים השונים של השנים הפרה-קליניות, וכן לפתור בעיות המתעוררות במחלקות במהלך קלרקשיפ חובה או אלקטיבים. פתרון בעיות הקשורות בתנאים סוציאליים בבתי החולים השונים תוך כדי הקלרקשיפ.

נוהל עבודה:

לנציגי הסטודנטים בכיתות השונות, לחברי ועד הסטודנטים ולסטודנטים עצמם קשר ישיר ובלתי אמצעי עם יו"ר הועדה – פרופ' ברקוביץ. קשר זה נעשה בעיקר באמצעות הטלפון הנייד על מנת לנסות לפתור את הבעיות באופן מיידי. כמו כן מזכירות הפקולטה לרפואה פונות בעצמן או שהן מפנות אל יו"ר הועדה – פרופ' ברקוביץ, בעיות המתעוררות. בנוסף, מתקיימת ישיבה של הועדה אחת לחדשיים.

מי רשאי לפנות לוועדה:

כל סטודנט רשאי לפנות לועדה, או באופן ישיר ליו"ר הועדה – פרופ' ברקוביץ, או באמצעות נציג הכיתה, או באמצעות ועד הכיתה, או באמצעות מזכירות הפקולטה לרפואה.

דרך הפנייה:

הפנייה נעשית באופן ישיר ומיידי באמצעות הטלפון הנייד של יו"ר הועדה, או באמצעות הדאר האלקטרוני, או דרך ישיבות הועדה.