• ראשי

יו"ר ועדת קבלה : פרופ' מיכה רפופורט
    יועץ קבלה : ד"ר שרון וייס
    ע' מנהלית בתכנית: גב' עינת רם

תכנית הלימודים לתואר "ד"ר לרפואה" לבעלי תואר ראשון, מיועדת להכשיר את דור העתיד של הרופאים במדינת ישראל.

מטרת התכנית לחנך דור של מנהיגים ברפואה אקדמית, לחזק את השילוב של רופא-חוקר המשלב את מיטת החולה בשולחן המחקר ולתת מענה לצורך הלאומי להגדלת מספר הרופאים בישראל. תלמידי התכנית בוגרים, בעלי הישגים אקדמיים מוכחים, בעלי רקע אקדמי מגוון.

התכנית מבוססת על שני העוגנים החזקים המאפיינים את לימודי הרפואה באוניברסיטת תל-אביב:

א. הכשרה אקדמית איכותית המבוססת על חזית המחקר הביו-רפואי, המתקיים הן בפקולטה לרפואה, הן בפקולטה למדעי החיים והן בבתי-החולים המסונפים לאוניברסיטה.

ב. הכשרה קלינית המבוססת על מיטב המחלקות הקליניות והמכונים הרפואיים בבתי-החולים המובילים ובקהילה, וזאת בהנחיית רופאים בכירים ומדריכים בעלי מינויים אקדמיים של אוניברסיטת תל-אביב.

Developed by