מידע לסגל אקדמי בכיר: חוקרים פרה-קליניים

• הנחיות לוועדות מקצועיות
  • העסקת עובדי מחקר
  • אל מי ניתן לפנות?

לפניכם ריכוז הזכויות וההטבות העיקריות להם אתם זכאים כחברי הסגל הפרה-קליני בעלי מינוי פעיל. בנושאים אלה תוכלו לפנות למנהלת הפקולטה ואל העוזרת המינהלית של החוג. ראו לשונית אל מי ניתן לפנות?

מידע נוסף אודות זכויות והטבות ניתן למצוא במדריך לחברי סגל אקדמי חדש של המזכירות האקדמית.

חנייה בקמפוס

לקבלת תווית חניה בקמפוס – יש להיכנס למערכת הנפקת אישורי חנייה  ולפעול על פי ההנחיות. לאחר קבלת הודעה לדוא"ל על הפקת התווית ניתן לאסוף אותה ממזכירות החוג.

דוא"ל אוניברסיטאי עם קבלת המינוי תישלח הודעת דואר אלקטרונית לכתובת המייל שרשמתם בשאלון האישי לשם קביעת שם משתמש וסיסמה. שם המשתמש יהיה תחילת כתובת המייל בשרת האוניברסיטה. לתמיכה ולשחזור ססמה ניתן לפנות למוקד התמיכה הטכנית (פתוח בימים א–ה עד השעה 18:30) בטלפון: 03-6408888

שירותי מידע בספריות השונות ברחבי הקמפוס

באמצעות הקישור שלהלן ניתן להיכנס למאגרי מידע אוניברסיטאיים.

גיוס מענקי מחקר

ניתן לפנות ולקבל סיוע מהצוות המקצועי ברשות המחקר של אוניברסיטת תל אביב.

הזמנות רכש

הסברים מפורטים כיצד להוציא הזמנות ודרישות רכש במערכת ה-ERP ניתן לראות  במדריך למשתמש של יחידת ההספקה באוניברסיטה:

לתמיכה ניתן לפנות לרכז הרכש והאינוונטר של הפקולטה (ראו לשונית אל מי ניתן לפנות?).

הנחה במרכז הספורט

לקבלת הנחה יש לפנות ישירות למועדון הספורט למימוש ההטבה.

כרטיס סגל

הכרטיס משמש להצגה כחבר סגל הפקולטה והאוניברסיטה מול גורמי חוץ.

הפקת הכרטיס מתבצעת באתר MY TAU. יש למלא בקשה תוך ציון השם המלא בעברית ובאנגלית וצירוף תמונת דרכון סרוקה (JPG). הכרטיס יגיע אל העוזרת המנהלית במזכירות החוג.

הטבת שכר לימוד לתואר אקדמי

בעלי מינוי אקדמי פעיל זכאים להטבת שכר לימוד (החזר או פטור) להם ולמשפחתם, בכפוף להיקף המינוי האקדמי ולמפורט בנוהל פטור משכר לימוד של אוניברסיטת תל אביב:

• לקבלת פטור ללומדים באוניברסיטת תל אביב –  יש לפנות ישירות לאגף רישום ומנהל תלמידים, היחידה לשכר לימוד
  • לקבלת פטור ללומדים באוניברסיטה/ מכללה אחרת - יש לפנות לרכז כוח אדם, רפרנט הפקולטה לרפואה באגף משאבי אנוש (ראו לשונית אל מי ניתן לפנות?)

מידע מפורט לזכאות זו >>

שבתונים ונסיעות

בעלי מינוי אקדמי פעיל זכאים לצבירת ימי שבתון על פי נוהל שבתון וצבירת כספים בקרן לקשרי מדע על פי נוהל קשרי מדע ובכפוף להיקף המשרה במינוי האקדמי.

מידע מפורט לזכאות זו >>