נוהל לטיפול במקרה של פגיעה גופנית

נוהל לטיפול במקרה של פגיעה גופנית במהלך הלימודים

חובה על תלמיד/ה שנפגע/ה במהלך הלימודים לדווח לפקולטה על פגיעה בבית החולים או במעבדה מדקירת מחט או כל חבלה/תאונה אחרת:

1. מומלץ לתלמיד/ה שנפגע/ה בעת השהות בבית חולים לבקש הפניה מהטיוטור או ממנהל המחלקה לחדר מיון.

גם ללא הפנייה יש לפנות לחדר מיון. בעת הקבלה בחדר המיון, יש לציין ברשומה הרפואית/אדמיניסטרטיבית שתפתח לתלמיד/ה, שפנה לקבלת טיפול עקב תאונת עבודה.

2. בתום הטיפול ת/יחתום התלמיד/ה על התחייבות כספית להסדרת התשלום עבור הטיפול שקבל.

3. תלמיד/ה שנפגע/ה מתבקש/ת למלא טופס בל/250 וטופס הודעה על תאונה או מחלת מקצוע, ולהעבירם בהקדם למשרד המשנה המנהלי לדקאן בפקולטה לרפואה, לצורך דיווח על האירוע.

4. טופס הדיווח לביטוח הלאומי, החתום ע"י הפקולטה, יוחזר ע"י התלמיד/ה לבית החולים שבו קבל/ה טיפול.

5. פרטי התקשרות של משרד המשנה המינהלי: טלפון 03-6409658, פקס: 03-6409103,

דוא"ל: nataliela@tauex.tau.ac.il

במידה ותלמיד/ה לא הצליח/ה ליצור קשר עם משרד המשנה המנהלי ניתן לשירי בילורי או יפעת רדליך - מזכירות הלימודים הקליניים, טלפון 03-6409097, 03-6406071 פקס: 03-6407824.

תלמיד/ה שנדקר/ה ממחט בעת לקיחת דמים יטופל ע"י בית החולים כעובד/ת פרסונל של בית החולים ועפ"י ההוראות והנהלים במקרי דקירה. באחריות המשנה המנהלי לדקאן לדווח על הפגיעה ליו"ר וועדת מורים-תלמידים.

עפ"י חוק הבריאות הממלכתי מבוטחים הסטודנטים לצרכי טיפול רפואי. כל סטודנט/ית מכוסה ע"י הקופה אליה משויך.