חובת הלימוד - תכנית משולבת לתארים M.D/Ph.D

חובות הלימוד של התלמיד המצוי בשלב לימודי ה- Ph.D. בתכנית המצוינות

• התלמיד ישתתף בקורסים מתקדמים של המדרשה בהיקף של 24 ש"ס לפחות (מהם 18 ש"ס בשנה הראשונה), מתוכם חייב ללמוד 8 ש"ס לפחות בתחום העיקרי בלימודיו לקראת התואר Ph.D.. תלמיד העוסק בניסויים עם חיות מעבדה יחויב בקורס "עקרונות השימוש בחיות מעבדה במחקר ביורפואי". קורס זה יחשב כחלק מ-24 ש"ס האמורות.
  • על התלמיד לעמוד בכל דרישות הקורסים הנ"ל, כולל בחינה או עבודה בציון ממוצע 90 לפחות.
  • התלמיד ישתתף בקורסים "בטיחות וגהות בעבודה במעבדה" ו"ביוסטטיסטיקה".
  • תלמיד שעבודת המחקר שלו דורשת עבודה עם חיות, חייב להשתתף בקורס "עקרונות השימוש בחיות מעבדה במחקר ביו-רפואי".
  • השתתפות ב- 25 הרצאות סמינריוניות. ההשתתפות בהרצאות תאושר על ידי מזכירות החוג או על ידי המנחה.
  • חובת השתתפות במפגשים המיועדים ללומדים בתכנית, כפי שייקבע על ידי וועדת ה‑M.D./ Ph.D..