סדנת טיוטורים

טיוטורים מהווים דמות מרכזית ומודל לחיקוי עבור הסטודנטים בבית ספר לרפואה

13 ספטמבר 2012
סדנת טיוטורים

טיוטורים מהווים דמות מרכזית ומודל לחיקוי עבור הסטודנטים בבית ספר לרפואה. הנהלת בית הספר החליטה על כן להשקיע השנה בפיתוח מיומנויות הוראה ליד מיטת החולה בקרב הטיוטורים.

הסדנא הראשונה, אשר פותחה על ידי אנשי החוג לרפואה פנימית יחד עם היחידה לקידום איכות ההוראה, יוצאת לדרך ב15.11.12. היא תתקיים במרכז "סימלטק" ותשלב התנסות ותיאוריה.

מטרות הסדנא  הן לפתח מיומנויות של "tutorship" הן בהיבטים הארגוניים (למשל, פיתוח מיומנויות בהרכבת לו"ז של קלרקשיפ) והן בהיבט המהותי: פיתוח יכולת הגדרת מטרות ויעדים עבור הקלרקשיפ; פיתוח מיומנויות של הנחיה ליד מיטת החולה, פיתוח מיומנויות של מתן משוב.

על מנת להשיג את המטרות המצוינות, יתנסו הטיוטורים במהלך הסדנא בסימולציות מול השחקנים, ידנו בקבוצות בסוגיות העולות מהשטח, וייחשפו למגוון תיאוריות וגישות בתחום של חינוך רפואי.

הסדנא מוכרת לצורך קידום אקדמי.

להרשמה וקבלת מידע מפורט נא לפנות ל: 036409225 דוא"ל: allab@tauex.tau.ac.il