• ראשי
  • לימודים קליניים - לימודים לתואר ד"ר לרפואה לבעלי תואר ראשון

עם סיום הלימודים הקדם קליניים ממשיכה תכנית הלימודים בלימודים קליניים הנמשכים שנתיים. המעבר ללימודים הקליניים מותנה בקבלת ציון ממוצע משוקלל של 75 לפחות בלימודים הקדם קליניים. קבלת התואר M.D. מותנית בהשלמת כל הלימודים ב- 4 השנים

ועמידה בחובות  הגשת עבודת הגמר וסיום שנת הסטאז'.

תנאי להתחלת הסטאז': סיום כל חובות הלימודים הקליניים, כולל בחינות ארציות והגשת עבודת גמר.

על התלמיד להשלים את חובותיו בלימודים הקליניים כולל עבודת גמר (לא כולל סטאז') ב- 6 סמסטרים (3 שנים) לכל היותר.

תכנית הלימודים הקליניים לשנים ג' - ד' כוללת הוראה במקצועות קליניים מגוונים: רפואה פנימית כולל מקצועות העל: קרדיולוגיה, המטולוגיה, גסטרואנטרולוגיה, נפרולוגיה, מחלות זיהומיות, ריאות, אנדוקרינולוגיה וראומטולוגיה. כירורגיה כולל מקצועות העל: כירורגית חזה ולב, אורולוגיה, נוירוכירורגיה.

כמו כן ילמדו בתקופת הלימודים הקליניים את המקצועות הבאים: רפואת ילדים, גניקולוגיה, פסיכיאטריה, נוירולוגיה, אורתופדיה, רפואת המשפחה, הרדמה וטיפול נמרץ, רפואת אף אוזן גרון, רפואת עיניים, גריאטריה, קרדיולוגיה ואונקולוגיה. ההשתתפות בלימודים חובה.

לוח שנת הלימודים האוניברסיטאית אינו חל על התלמידים בלימודים הקליניים. כמו כן, לא יינתנו חופשות פרט לימי שבתון.