מרפאות בית הספר לרפואת שיניים

בית הספר לרפואת שיניים ע"ש מוריס וגבריאלה גולדשלגר מציע לציבור המטופלים את כל סוגי הטיפולים

במרפאות ובמכונים של בית הספר לרפואת שיניים הצטבר ניסיון קליני ואקדמי רב. הטיפולים מבוצעים על ידי רופאים מנוסים בפיקוח מומחים, על ידי רופאים בשלבי ההתמחות ועל ידי סטודנטים בהשגחת רופאים בכירים ומומחים.

לצד רפואת שיניים קלינית שגרתית, מיון, עזרה ראשונה ושיננות, קיימות בביה"ס מרפאות המתמחות בתחומים הבאים:

• רפואת הפה, פתולוגיה אוראלית וגילוי מוקדם של סרטן

• כירורגיית פה ולסתות