הכירו את המדרשה לתארים מתקדמים

המדרשה לתארים מתקדמים בפקולטה לרפואה היא בין היחידות הגדולות באוניברסיטת תל אביב המכשירות לתארים מתקדמים ומוענקים בה תואר שני ותואר שלישי בתחומי הביו-רפואה והבריאות

במדרשה לתארים מתקדמים בפקולטה לרפואה שמנו לעצמנו מטרה להכשיר תלמידי מחקר איכותיים, שיובילו את עולמות האקדמיה והתעשייה הרפואיות והמדעיות בישראל ובעולם. אנו שואפים למצוינות, וכן ליצירה ולקידום של קשרים בין תחומיים ובינלאומיים ומציעים לתלמידינו המצטיינים מלגות קיום ומלגות מוגדלות.

תוכניות הלימוד במדרשה לתארים מתקדמים

אנו מזמינים אתכם להתעניין ולהכיר את מגוון תוכניות הלימוד המקיפות שלנו, בתחומים העומדים בחזית המדע, המדגישות את החיבור בין מחקר בסיסי לבין מחקר קליני, מתוך תקווה לשיפור וקידום איכות חיינו.

מסלולי לימוד

המסלול הרגיל ל-  Ph.D

המסלול הישיר ל- Ph.D

המסלול המשולב  MD/DMD – Ph.D

מסלול Ph.D לרופאים (DMD / MD)

למה כדאי לכם להצטרף אלינו?

מיטב החוקרים והחוקרות בארץ ובעולם

מחקרים חדשניים ופורצי דרך

מגוון תחומי מחקר

הקנית כלים יישומיים יחד עם מחקר בסיסי

הנחית תלמידי מחקר באוניברסיטת תל אביב ובמחלקות המסונפות לפקולטה לרפואה

חשיפה נרחבת לחוקרים ולתחומי מחקר מגוונים ועשירים

נטוורקינג בקהילה גדולה של תלמידים, בוגרים, רופאים וחוקרים

אפשרויות רבות לתעסוקה

סביבת לימודים ומחקר תומכת ומעוררת

מסלולי הלימוד במדרשה לתארים מתקדמים מיועדות לבעלי תואר ראשון או שני במדעי החיים, ברפואה ובריאות,  או בתחומים משיקים, ממוסדות מוכרים להשכלה גבוהה.

תנאי קבלה מפורטים לתכניות הלימודים השונות, מפורסמים באתר:

לתואר שני   |   לתואר שלישי

קבלת תואר במדרשה לתארים מתקדמים תפתח בפניכם אפשרויות תעסוקה רבות בתחומים של מחקר בסיסי וקליני, פיתוח תרופות, חקר הגנום האנושי וייעוץ גנטי, ניהול ומחקר מעבדה, פיתוח מכשור טכנולוגי, שיווק ומכירות מוצרים רפואיים, ייעוץ בקרנות הון בתחומי הביומד ועוד.

הצטרפו אל פורצי הדרך בקידום הרפואה והבריאות ובואו להשתלב באקדמיה, בתעשייה ובהוראה, במעבדות בבתי חולים ומכוני מחקר, בחברות ביומד וביוטק, בחברות פרטיות וציבוריות.

להרשמה לתואר שני