מרפאת שיניים למטופלים בסיכון רפואי

מרפאת השיניים מיועדת לאנשים שמפאת מצב בריאותם הכללי המורכב, אינם יכולים לקבל טיפול דנטלי במרפאות הקהילה, וזקוקים להתייחסות מיוחדת לפני, במהלך ולאחר טיפול השיניים. במרפאה מבוצעים בדיקות, ייעוצים וכל סוגי טיפולי השיניים לסובלים ממחלות או מצבי רקע שונים, כגון: חולי לב, חולי סוכרת, חולים המטופלים בדיאליזה עקב כשל כלייתי כרוני, חולים במחלות כבד, ריאות, מחלות של תאי הדם השונים, הפרעות במערכת הקרישה, מחלות נוירולוגיות ועוד. הטיפולים מבוצעים על ידי רופאי שיניים מוסמכים ותחת ניטור מתאים, בהתאם לסוג הבעיה הרפואית.

מבוטחי קופ"ח כללית זכאים להתקבל לטיפול שיניים במרפאה במסגרת הסכם שיתוף פעולה עם "כללית סמייל" (כלומר, בתשלום בהתאם למחירון "כללית סמייל"). מבוטחי הקופות האחרות יתקבלו לטיפול במרפאה בתשלום בהתאם למחירון בית הספר לרפואת שיניים.

אחראית התחום - ד"ר אסנת גרינשטיין קורן

סגל נוסף בתחום - ד"ר ג'רמי אדל, ד"ר יולי גולדמן, ד"ר עינב רז, ד"ר שירלי אסרף-פלדשטיין, ד"ר ליאור יניב

ימים ושעות פעילות המרפאה: ימי ב ו – ה, שעות 8:30 – 13:00; יום ב, שעות  14:00 - 18:00

טלפון: 6409857 – 03