בית הספר לרפואת שיניים באוניברסיטת תל אביב מודיע על פתיחת ההרשמה לתכנית ההתמחות בשיקום הפה

ההרשמה תחל ב- 15.4.2021 ותסתיים ב- 30.5.2021 התכנית תחל ביום א' 17.10.2021

11 אפריל 2021

ההתמחות במקצוע מחייבת לימודים של שלוש שנים וחצי שנים, מהן שנתיים וחצי במחלקת האם.

בסיום הלימודים, ולאחר מילוי כל ההתחייבויות המצוינות בחוק, יהיה המתמחה זכאי לגשת לבחינות המועצה המדעית על מנת לקבל תואר מומחה בשיקום הפה.

רשאים להגיש את מועמדותם רופאי השיניים בעלי רישיון לעסוק ברפואת שיניים בישראל אשר סיימו לימודיהם במוסד מוכר להשכלה גבוהה, בעלי ניסיון של 3 שנים לפחות, השולטים בעברית ובאנגלית.

לא יתקיים דיון במועמדותם של נרשמים שלא יציגו את כל המסמכים הדרושים עד למועד האחרון לסיום ההרשמה.

פרטים נוספים וטופסי הרשמה ניתן לקבל בדואר אלקטרוני:

mrass@tauex.tau.ac.il