חוגים קליניים

רשימת החוגים הקליניים בבית הספר לרפואה כוללת 17 חוגים שונים

חוגים קליניים בבית הספר לרפואה
החוגים הקליניים בבית הספר לרפואה ע"ש סאקלר באוניברסיטת תל אביב

בית הספר לרפואה ע"ש סאקלר של אוניברסיטת תל-אביב הינו המוסד הגדול ביותר בארץ ללימודי רפואה. בין מטרותיו של הסגל האקדמי בבית הספר לרפואה:

• להקנות ידע  לסטודנטים לרפואה
  • להכשיר את הרופאים לעתיד במגוון מיומנויות, הרגלי עבודה וכלים הנחוצים להם
  • לחנך דור של מנהיגים ברפואה אקדמית
  • לשלב בין רפואה קלינית ומחקר
  • לענות על הצורך הלאומי בהגדלת מספר הרופאים בישראל.

במהלך השנים הקליניות משולבים סטודנטים לרפואה להכשרה ולהתנסות במרפאות ובמחלקות בכ-20 מרכזים רפואיים בישראל, בהם בתי חולים ארציים גדולים ומרפאות קהילתיות קטנות יותר.

במהלך שהייתם במחלקות ההוראה בבתי החולים ובמרפאות השונות, הסטודנטים מטפלים בחולים באופן ישיר תחת פיקוחם של רופאים נבחרים בבתי החולים, משתתפים בסבבים קליניים ורוכשים מיומנויות הדרושות לאבחון וטיפול קליני. באמצעות הדרכה זו זוכים סטודנטים לרפואה להכיר התמחויות ותת התמחויות רבות ברפואה.