תזונת ספורט

הרחב הכל

קורס תזונת ספורט לרופאים ולאנשי מקצועות הבריאות

פתיחת מותנית במספר הנרשמים.

לאור העניין ההולך וגובר בהכרת תחום התזונה בדגש על פעילות גופנית וספורט, ולאור ההצלחה של קורסים קודמים בתזונת ספורט ופעילות גופנית, פותח המרכז האקדמי ללימודי המשך ברפואה של הפקולטה למדעי הרפואה והבריאות באוניברסיטת ת"א קורס בתזונת ספורט ופעילות גופנית. הקורס, המשלב ידע אקדמי, מחקרים עדכניים והבנת מנגנונים פיזיולוגיים לצד המלצות פרקטיות ויישומיות לשטח, מתקיים בשיתוף המרכז לרפואת ספורט של שערי צדק ו- Exercise is Medicine ישראל.

ההרצאות בקורס מועברות על ידי דיאטנים/יות, רופאים/ות, פיזיולוגים, מהמובילים את תחום תזונת הספורט בארץ.

מטרת הקורס | להכיר את תחום תזונת הספורט והפעילות הגופני, להקנות ידע וכלים מעשיים בתחומים המגוונים של הפעילות הגופנית והאימון לאוכלוסיות השונות (ולהכשיר אנשי רפואה למתן המלצות תזונה לעוסקים באימון גופני ובספורט.

מנהלי התוכנית | פרופ' נעמה קונסטנטיני, מר גיא שלמון, גב' נועם רדליך

מתכונת לימודים משולבת | מפגשים פרונטליים ומפגשי ZOOM והתנסות מעשית

התנסות מעשית | מעבדה בפיזיולוגיה של המאמץ באוניברסיטת ת"א, יום היכרות עם ענפי הספורט השונים במכון ווינגייט.

קהל היעד | רופאים מכל תחומי ההתמחות, אחיות, פיזיותרפיסטים ותזונאים קליניים.

מועד | ימי שלישי בין השעות 16:00-20:00 - תחילת הקורס 5.11.24

שכ"ל | 3,300 ₪ - עלות קורס |  1,500 ₪ בוגר.ת קורס רפואת ספורט בלימודי המשך ת"א .

להרשמה>>

דרישות הקורס:

• נוכחות של לפחות 80% במפגשי הקורס.
  • מעבר בחינת סיום.

ליצירת קשר מזכירות לומדים:

03-6409797 | 03-6409229 | cmetau@tauex.tau.ac.il WhatsApp: 050-2557530