ברכת הדקאן לראש השנה תשע"ט

כ"ב אלול, תשע"ח       ‏2 ספטמבר, 2018

סטודנטים יקרים,

חלפה שנה נוספת של עשיה ויצירה ולקראת השנה החדשה אני מבקש לברך את כולכם בשנה טובה ומוצלחת.

כמו בשנים הקודמות הביקוש למקצועות הרפואה והבריאות, בתארים השונים, ממשיך להיות גבוה ואנו מקבלים ללימודים את הטובים ביותר.

כפי שבוודאי עודכנתם לאחרונה מכלי התקשורת, אוניברסיטת אריאל עומדת לפתוח באוקטובר 2019 בית ספר לרפואה נוסף. אנו מצדנו נעשה כל מאמץ שרמת ההוראה בפקולטה תמשיך להיות גבוהה ולא תפגע.

אנחנו ממשיכים לפעול לשיפור ההוראה ולפתח קורסים מקוונים לדוגמא, בשנה שחלפה שינינו את הקורס לפיזיולוגיה ופרמקולוגיה ותגובת הסטודנטים הייתה מעולה. אנחנו שוקדים על שינויים בקורסים נוספים. בשנת הלימודים הקרובה יופעל פיילוט לקורס "יחד" - הקורס הרב-מקצועי לטיפוח עבודת צוות. מטרת הקורס היא להכשיר את הסטודנטים לרפואה, סיעוד, פיזיותרפיה, ריפוי בעיסוק והפרעות בתקשורת לעבודה בצוות רב-מקצועי.

אני פתוח להצעות ולשיפורים בתחומים השונים.

אני מאחל לכם ולבני משפחותיכם שנה טובה, בריאה ומאושרת. שנה של יצירה והצלחה בה כל משאלותיכם תתמלאנה לטובה.

בכבוד רב,

פרופ' אהוד גרוסמן