שם חדש לפקולטה: הפקולטה למדעי הרפואה והבריאות

התחדשנו!

08 פברואר 2024

קהילת הפקולטה היקרה,
שמחים לבשר כי נבחר שם חדש לפקולטה שלנו:

הפקולטה למדעי הרפואה והבריאות

אנו מאמינים כי שם זה משקף טוב יותר ובצורה אמיתית את חזוננו - השאיפה להיות בחזית המחקר, החדשנות והמנהיגות, החינוך הרפואי  וקידום שינויים מהותיים בתחום הבריאות בזירות הלאומיות והבינלאומיות.

התהליך היה ארוך - שינוי השם אושר על ידי דקאנט הפקולטה, מועצת הפקולטה והסנאט של האוניברסיטה בשנת 2016. שינוי השם היה כרוך בשינויים נוספים ולכן אנו יכולים לבשר על שינוי השם באופן רשמי רק עתה.

להבהרה, אופן כתיבת ההשתייכות לפקולטה צריך להיות:

הפקולטה למדעי הרפואה והבריאות

בית הספר לרפואה, הפקולטה למדעי הרפואה והבריאות

בית הספר לבריאות הציבור, הפקולטה למדעי הרפואה והבריאות

בית הספר למקצועות הבריאות ע"ש שטייר, הפקולטה למדעי הרפואה והבריאות

בית הספר לרפואת שיניים ע"ש גולדשלגר, הפקולטה למדעי הרפואה והבריאות

המרכז האקדמי ללימודי המשך, הפקולטה למדעי הרפואה והבריאות

המדרשה לתארים מתקדמים ע"ש ד"ר מרים ושלדון ג' אדלסון, הפקולטה למדעי הרפואה והבריאות

חברי הדקאנט

פרופ' קרן אברהם, פרופ' רינה ארבספלד-רוזין, פרופ' נטע ארז, פרופ' ענת גפטר גוילי, פרופ' בני דקל, פרופ' רונן זיידל-בר, פרופ' אלי שפרכר, מיכל גלבוע, עינת סופר