יום פתוח וירטואלי לתואר שני ושלישי

צפו בהרצאות המקוונות שלנו שיוצגו במסגרת היום הפתוח ובואו בואו לקדם את הרפואה והבריאות עם מיטב החוקרים בפקולטה לרפואה ע"ש סאקלר באוניברסיטת תל אביב.

היום הפתוח ייתקיים ב-ZOOM

27 במאי 2020, 16:00
ZOOM
יום פתוח וירטואלי לתואר שני ושלישי

ברוכים הנרשמים ליום פתוח וירטואלי לתואר שני ושלישי בפקולטה לרפואה, אוניברסיטת תל-אביב, 27 במאי 2020, בשעה 16:00, מפגש ב ZOOM

נושא הקורונה נחקר מזויות שונות במדרשה לתארים מתקדמים בפקולטה לרפואה, מזמינים אתכם לצפות במיטב המרצים שלנו:

ד"ר נטליה פרוינד,  מדעי הרפואה, החוגים הפרה-קליניים

פרופ' חיתאם מוחסן, ביה"ס לבריאות הציבור

ד"ר יעל להב, ביה"ס למקצועות הבריאות (סיעוד, ריפוי בעיסוק, הפרעות בתקשורת, פיזיותרפיה)

ד"ר מעיין גל, ביה"ס לרפואת שיניים

לצפייה בסרטון המלא >>

מה עוד צפוי ביום הפתוח

ביום הפתוח תוצג המדרשה לתארים מתקדמים ויהיה ניתן לשמוע על היחידות השונות ולהתייעץ עם נציגי הסגל האקדמי והמינהלי.  מזמינים אתכם להכיר אותנו ולקדם איתנו  את הרפואה והבריאות, עם מיטב החוקרים בפקולטה לרפואה, בתחומים:

אימונולוגיה, אנתרופולוגיה פיזית, ביו-אינפורמטיקה, ביוכימיה קלינית, ביולוגיה תאית והתפתחותית, גנטיקה, יישום ופיתוח תרופתי, מיקרוביולוגיה, מדעי העצב, פיזיולוגיה, פרמקולוגיה ופתולוגיה, ייעוץ גנטי, אפידמיולוגיה ובריאות הציבור, רפואת שיניים ומקצועות הבריאות: סיעוד, פיזיותרפיה, הפרעות בתקשורת וריפוי בעיסוק.

בתכנית:

16:00 - פרופ' דרורית נוימן, ראשת המדרשה לתארים מתקדמים: הצגת המדרשה והמחקר מזויות שונות של היחידות במדרשה.

16:30 -  הצגת יחידות המדרשה:

• החוגים הפרה – קליניים
  • ביה"ס לבריאות הציבור
  • ביה"ס למקצועות הבריאות
  • ביה"ס לרפואת שיניים

האירוע הינו ללא תשלום, אולם יש להירשם אליו מראש

לקריאה אודות תנאי הקבלה במדרשה לתארים מתקדמים:

קבלה לתואר השני >>

קבלה לתואר השלישי >>