יום עיון של מסלול פסיכולוגיית העצמי

The Psychoanalyst in a Wounded world

עם

Doris Brothers, PhD. and Maxwell Shuchrov, MD

יום העיון יתקיים ביום חמישי 25/04/2013 בין השעות 08:30-16:30 באולם בני ציון, בית התפוצות, אוניברסיטת ת"א.

08:30-09:00  התכנסות וכיבוד קל

09:00-11:15  מושב ראשון - יו"ר: שלומית הבר מושיוב (פסיכואנליטיקאית בחברה הפסיכואנליטית בישראל, מרכזת מסלול פסיכולוגיית העצמי והמעשה הטיפולי)

דברי ברכה: ד"ר שלמה מנדלוביץ (ראש התכנית לפסיכותרפיה)

הרצאות: ד"ר דוריס ברד'רס

War, Peace, and Promise making: On Becoming a Late-Life Activist

ד"ר מקסוול סוחרוב

-Politics, Race, and Class in the Analytic Space

The Healing Power of Therapeutic Advocacy

11:15-11:45  הפסקת קפה

11:45-13:30  מושב שני - יו"ר ומנחה: רענן קולקה (פסיכואנליטיקאי מנחה בחברה הפסיכואנליטית בישראל, יו"ר איגוד ישראלי לפסיכולוגיית העצמי, מורה במסלול פסיכולוגיית העצמי והמעשה הטיפולי)

דיון  על הרצאות המושב הראשון - בהשתתפות הקהל

13:30-14:30  הפסקה וארוחת צהריים קלה

14:30-16:30  מושב שלישי - יו"ר : אלדד אידן (מורה ומדריך במסלול פסיכולוגיית העצמי והמעשה הטיפולי)

הצגת מקרה קליני: מיכל ניובורן (פסיכולוגית קלינית, חברת איגוד ישראלי לפסיכולוגיית העצמי)

מתדיינים: ד"ר דוריס ברד'רס וד"ר מקס סוחרוב

ד"ר דוריס ברד'רס היא פסיכולוגית קלינית ופסיכואנליטיקאית, חברה מייסדת של המכון להכשרה ולמחקר בפסיכולוגיית העצמי (TRISP), ניו יורק, אנליטיקאית מנחה, מורה ומדריכה במכון. חברת מועצץ האיגוד הבינלאומי של הפסיכולוגיה הפסיכואנליטית של העצמי (IAPSP). חיברה שלושה ספרים ומאמרים מקצועיים רבים שפורסמו בכתבי עת פסיכואנליטיים. היא מרבה לעסוק בסוגיות של טראומה וכן בנגיעה של סוגיות חברתיות, פוליטיות ומגדריות למצב האנליטי ולהשפעותיהן עליו.

ד"ר מקסוול סוחרוב הוא פסיכיאטר פסיכואנליטי קנדי בפרקטיקה פרטית בוונקובר, עם התעננינות מיוחדת בטראומה ובמימד הסוציו-פוליטי של הסבל הרגשי. הוא פרופסור חבר קליני במחלקה לפסיכיאטריה באוניברסיטה של קולומביה הבריטית, חבר מועצת האיגוד הבינלאומי של פסיכולוגיית העצמי הפסיכואנליטית, מחברם של מאמרים רבים שפורסמו בכתבי עת פסיכואנליטיים. משמש במועצת העורכים של כתב העת הבינלאומי לפסיכולוגיה הפסיכואנליטית של העצמי.

מחיר למשתתף 280 ש"ח (220 ש"ח לתלמידי התכנית לפסיכותרפיה, אוניברסיטת תל אביב)

תאריך אחרון להרשמה 17/04/2013 - ההרשמה לפי סדר הגעת הטפסים.

פרטים נוספים בטלפון 03-6409902

shosh@post.tau.ac.il