האם לאיכות התזונה יש תפקיד בהזדקנות בריאה?

06 באפריל 2021, 11:00 
ZOOM 
האם לאיכות התזונה יש תפקיד בהזדקנות בריאה?

המדען הראשי במשרד הבריאות מארח את פרופ' יריב גרבר, ראש בית הספר לבריאות הציבור, וגב' אביגיל גושן מהחוג לאפידמיולוגיה ורפואה מונעת, למפגש בנושא האם לאיכות התזונה יש תפקיד בהזדקנות בריאה?

 

ההרצאה תציג מחקר לאורך 12 שנים ותדון בסוגיות שונות הנוגעות להזדקנות ותזונה. כמו כן, יוצגו ממצאים בנוגע לתסמונת השבריריות והקשר עם הישרדות ארוכת-טווח. יבחן הקשר בין איכות התזונה ותופעות כמו ירידה תפקודית והתדרדרות קוגניטיבית בקשישים.

 

קישור להרצאה >

 

 

 
אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>