בואו להכיר את TAU-MED

סטודנטיות וסטודנטים לרפואה: הכירו את התוכנית החדשה שתסייע לכם להשתלב בעבודת מחקר רפואי

14 מאי 2019
 TAU-MED - התוכנית להשתלבות בעבודת מחקר רפואי המיועדת לסטודנטים ולסטודנטיות לרפואה

מתעניינים בגילוי טיפולים רפואיים חדשים?

במציאת תרופות חדשות?

בהבנה של תהליכים בגוף האדם?

אנחנו פותחים בשבילכם את TAU-MED - התוכנית להשתלבות בעבודת מחקר רפואי

התוכנית בנויה משני שלבים, השלב הראשון – עבודה באחת המעבדות שנמצאות בבניין בית הספר לרפואה במשך חודשיים בחודשי הקיץ תמורת מענק. המצטיינים (מספר המקומות מוגבל) יוכלו להמשיך בעבודת המחקר במשך שנת הלימודים תמורת מענק מוגדל. התוכנית מיועדת לתלמידים מצטיינים מהשנים הפרה-קליניות בבית הספר לרפואה ע״ש סאקלר, המעוניינים לשלב מחקר רפואי עם עבודה קלינית וכשלב ראשון למעוניינים בלימודים בתוכנית ה - MD-PhD.

כיצד נרשמים לתוכנית?

כל סטודנט המעוניין יכול לפנות לאחת המעבדות בבניין בית הספר לרפואה ולתאם ראיון. הקבלה לתוכנית תעשה באישור החוקר הראשי במעבדה ותחל בחודשי הקיץ. בהמשך יבחרו סטודנטים מצטיינים מתוך אלה שביצעו מחקר בקיץ, סטודנטים אלו יוכלו להמשיך לעבוד  במהלך שנת הלימודים תמורת מענק נוסף (המענק מותנה בהתחייבות להמשיך בתוכנית ה - MD-PhD, אין התחייבות למעבדה הספציפית)

לפרטים נוספים ניתן לפנות אל:

Dr Oren Kobiler

Prof Jonathan Leor:  Head, MD-PhD Program