פרופ' יסכה כהן-מנספילד: במקום ה-12 בתחום הגריאטריה

מחקר חדש מאוניברסיטת סטנפורד מציב שנים עשר חברי סגל מאוניברסיטת תל אביב בין חמישים החוקרים המובילים בעולם בתחומם

21 דצמבר 2020

פרופ' יסכה כהן-מנספילד מהפקולטה לרפואה נבחרה בין החוקרים המובילים בתחום הגריאטריה (מקום 12), במחקר חדש שנערך באוניברסיטת סטנפורד היוקרתית. המחקר בדק מי הם 2% החוקרות והחוקרים המובילים בעולם בתחומים השונים. הרשימה הכוללת מכילה כ-160,000 חוקרות וחוקרים מ-149 מדינות ב-22 ענפים מדעיים ו-176 תת תחומים.

על פי הרשימה, 333 חברי וחברות סגל באוניברסיטת תל אביב מופיעים בין 2% של החוקרים המובילים (מבחינת מאמרים, ציטוטים ואימפקט) בתחומים המדעיים השונים. 155 מהם מופיעים באחוזון הראשון (1%), ו-74 בחצי האחוז העליון (0.5%).