יפתח גפנר קודם לדרגת פרופסור חבר וקיבל קביעות

ברכות חמות

26 יוני 2023
יפתח גפנר קודם לדרגת פרופסור חבר וקיבל קביעות

פרופ' יפתח גפנר, PhD, בית הספר לבריאות הציבור, הפקולטה לרפואה, השלים את לימודי הדוקטורט באוניברסיטת בן-גוריון, שם ערך מחקר חדשני על השפעת פעילות גופנית ודיאטה על פיזור רקמות השומן בגוף.

כדי להרחיב את הידע שלו בפיזיולוגיה של המאמץ בהיבטים יישומיים ובסיסיים, הוא המשיך להכשרה נוספת במחלקה לספורט ופעילות גופנית, אוניברסיטת מרכז פלורידה. תחומי העניין העיקריים שלו במחקר סובבים סביב הבנת ההשפעות של פעילות גופנית ואסטרטגיות תזונתיות על מסת שריר, חילוף חומרים וביצועים גופניים על פני אוכלוסיות מגוונות.

פרופ' גפנר מוביל במעבדתו מחקרים התערבותיים בבני אדם בעלי פן יישומי ומנגנוני של חילוף חומרים והתאמות פיזיולוגיות. באמצעות עבודתו, הוא שואף לפענח את ההשפעות הייחודיות ושל פעילות גופנית לשיפור בריאות האדם ורווחתו.

מידע נוסף על המחקר >>