המכון לקשרי מדע בינלאומיים ברפואה

• מנהלי המכון
  • הוועד המייעץ
  • פעילות המכון

בשנת 1999 תרם פרופ' טוני אוטהוף, רופא עיניים בכיר מגרמניה, קרן להקמת מכון במסגרת הפקולטה לרפואה ע"ש סאקלר, באוניברסיטת תל-אביב, שנקרא – המכון לקשרי מדע בינלאומיים ברפואה, ובאנגלית –          The Institute for International Scientific Exchanges in Medical Sciences (IISEMS)

מטרת המכון ומפעליו

מטרתנו הינה לקדם את הידע של רופאי העיניים בישראל באמצעות קשרים בינלאומיים עם מומחים מובילי דיעה בתחומם. מאז קבלת התרומה, הצטברו פירות הקרן לסכומים שאפשרו את קיומם של כנסים שנתיים ושל חלוקת פרסים.

מפעלי המכון

המכון פועל במספר אפיקים:

• קיום כנס שנתי אליו מוזמנים מספר אורחים מחו"ל, בעלי שם, מובילים בתחומם, בשטחי אופתלמולוגיה שונים, לצד מומחים מישראל, המקיימים דיונים ומרצים בנושאים משיקים.
  • הענקת פרס שנתי לחוקר מצטיין מתוך סגל חברי החוג לרפואת עיניים בפקולטה לרפואה ע"ש סאקלר באוניברסיטת תל-אביב.
  • תמיכה וחסות על כנסים ארציים נבחרים תוך הבאת מרצים ידועים מחו"ל.

יצירת קשר

כתובת: