לציבור הרופאים והמשתלמים במרכז האקדמי

לציבור הרופאים והמשתלמים

במרכז האקדמי ללימודי המשך

כבכל שנה, מוגש בזה הידיעון האוצר בתוכו את תכני הקורסים המתקיימים במרכז האקדמי ללימודי המשך ברפואה, בפקולטה לרפואה ע"ש סאקלר, אוניברסיטת תל־אביב.

תורת הרפואה עבורי, ואני משוכנע שגם עבורכם, היא עולם ומלואו ומחזיקה את העולם כולו.

אנו מצווים ויכולים ללמוד עוד ועוד, להעמיק, להשכיל, להתחדש, להתרענן, להשתלם ולשאוף לשלמות,  ללמד אחרים מניסיוננו וללמוד מניסיונם. חשוב לא פחות לטעות בסביבה בה הטעות אינה גובה מחירים, קרי למידה.

ההוראה בלימודי המשך באה לידי ביטוי בפעילות חינוכית לשימור, פיתוח והגדלה של הידע, כישורים, ביצועים מקצועיים ויחס רפואי למטופלים ובעיקר התפתחות רפואית מתמשכת.

מתוך הבנה זו גיבשנו את חזון המרכז האקדמי ללימודי המשך ברפואה  -

מסגרת לימוד המוסיפה ערך להוראה במחלקת האם, תוך התמקדות בשאיפה למצוינות מקצועית, הכשרה למנהיגות רפואית, פיתוח יכולות מחקר וראיה אינטגרטיבית של הידע, הטכנולוגיה והמיומנות הנדרשת לשלב ביניהם.

צוות מורי המרכז האקדמי השקיע רבות על מנת שתכניות הלימודים שהוכנו עבורכם תהיינה מגוונות, עשירות וחדשניות. תכניות אשר יאירו את עולמנו באור גדול, אורה של הדעת וחדוות הלמידה.

אני רואה חשיבות בהשתתפות בלימודים אלו המסייעים בהכשרת דור העתיד ברפואה קלינית ואקדמית בארץ ובשמירת הרמה הרפואית.

המרכז האקדמי פונה לשימוש בטכנולוגיות למידה מתקדמות ואנו מקווים כי תמצאו ביסודות אלו, כלי לשיפור ההוראה.

דלתי פתוחה בפניכם לכל עניין ובכל עת.

צוות המרכז האקדמי ללימודי המשך ברפואה ישמח לסייע ולהקל עליכם בכל הנדרש.

בהצלחה!

שנת לימוד פורייה.