ברכת ראש המרכז האקדמי

החל משנה"ל תשפ"ב אשמש כראש המרכז האקדמי ללימודי המשך ברפואה.

עבורי המרכז לימודי המשך הינו בית, מוסד בו כיהנתי משך שנים רבות  וטובות כראש התוכנית להשתלמויות רופאים מחו"ל.

כהמשך לעשייה המבורכת בלימודי המשך ובשיתוף פעולה עם הצוות, הרכזים והמרצים וכן הלומדים, בכוונתי להמשיך ולמצב את המרכז כמוסד מוביל בהוראה ,למידה והכשרה של אנשי רפואה ומקצועות הרפואה.

בהזדמנות זאת ברצוני להודות לעמיתי פרופ' רוני טפר אשר בתקופת כהונתו מיצב את המרכז האקדמי ללימודי המשך כגורם בעל ערך מוסף להוראה והובילו להיות גורם מרכזי  בהוראה  מתקדמת בתחומים מגוונים ושונים  כל זאת תוך כדי התמודדות עם אתגרים שונים וקשים.

וכן לגב' סימה הילה אליה, רכזת ולצוות המרכז שעושים עבודה מדהימה במסירות וללא לאות מתוך כוונה להעמיד לרשותכם ולרשות התלמידים את המיטב שבתחום במקצועיות וברגישות רבה.

בשם הסגל המרכז האקדמי ללימודי המשך ברפואה  ובשמי, אנו מאחלים לכם ולבני משפחותיכם שנה טובה, בריאות איתנה, שנת לימודים פורייה ומוצלחת וחזרה מהירה לשגרה מלאה.

תודתי והוקרתי שלוחה לכולם