פרס ע”ש פרופ’ רפאל רוזין ז”ל (להגשה עד לתאריך ­­­­10.8.2023)

הפרס יוענק כמלגת מחקר בתחום רפואת השיקום, לחוקר יחיד או למספר חוקרים, על פי החלטת הועדה. גובה המלגה השנה יהיה כ- 20,000 ₪

10 מאי 2023
קול קורא: פרס ע”ש פרופ’ רפאל רוזין ז”ל

הננו מתכבדים להכריז על הפרס עש פרופ רפאל רוזין זל. הפרס יוענק כמלגת מחקר בתחום רפואת השיקום, לחוקר יחיד או למספר חוקרים, על פי החלטת הועדה.  גובה המלגה השנה יהיה כ- 20,000 ₪.

חוקרים מאוניברסיטת תל-אביב הרואים עצמם מועמדים לקבלת המלגה למחקר שמתוכנן לשנה הקרובה מוזמנים להגיש הצעותיהם ב-4 עותקים ובמייל עד ­­­­10.8.2023.

את ההצעות יש לשלוח לפרופ' רפי חרותי, ראש החוג לשיקום, מבי"ח שיבא heroti@reuth.org.il

הפרס יוענק בטקס שיערך במהלך הכנס השנתי של האיגוד הישראלי לרפואה פיזיקלית ושיקום ב-5-6/12/2023 במרכז האירועים אווניו בקריית שדה התעופה.

למידע נוסף - פרטי הגשה>>

.