קול קורא: פרס ע”ש פרופ’ רפאל רוזין ז”ל

הפרס יוענק כמלגת מחקר בתחום רפואת השיקום, לחוקר יחיד או למספר חוקרים, על פי החלטת הועדה. גובה המלגה השנה יהיה כ- 20,000 ₪

10 ספטמבר 2019
קול קורא: פרס ע”ש פרופ’ רפאל רוזין ז”ל

הננו מתכבדים להכריז על הפרס עש פרופ רפאל רוזין זל. הפרס יוענק כמלגת מחקר בתחום רפואת השיקום, לחוקר יחיד או למספר חוקרים, על פי החלטת הועדה.  גובה המלגה השנה יהיה כ- 20,000 ₪.

חוקרים מאוניברסיטת תל-אביב הרואים עצמם מועמדים לקבלת המלגה למחקר שמתוכנן לשנה הקרובה מוזמנים להגיש הצעותיהם ב-4 עותקים ובמייל עד ­­­­1.10.2019.

את ההצעות יש לשלוח לפרופ' גבי זייליג, ראש החוג לשיקום, מבי"ח שיבא gabi.zeilig@sheba.health.gov.il

ההצעות צריכות לכלול את שם העבודה בעברית ובאנגלית, שמות החוקרים, רקע קצר למחקר, הנחות המחקר, מטרת המחקר, שיטות המחקר, אופן הסקת המסקנות ממנו, מובאות רלוונטיות ופירוט השימוש המיועד בפרס. אורך ההצעה, לא כולל מובאות, עד 3 עמודים מודפסים ברווח כפול בפונט 12.

הפרס יוענק בטקס שיערך במהלך הכנס השנתי ה 69 - של האיגוד הישראלי לרפואה פיזיקלית ושיקום ב-17-18/12/2019 במרכז האירועים אווניו בקריית שדה התעופה.

למידע נוסף באתר הבית של קרן מחקר ע"ש פרופ' רפאל רוזין ז"ל >>

.