TAU-MED: התוכנית להשתלבות בעבודת מחקר רפואי

סטודנטיות וסטודנטים לרפואה: מתעניינים בגילוי טיפולים רפואיים חדשים? במציאת תרופות חדשות? בהבנה של תהליכים בגוף האדם? התוכנית הזו היא עבורכם

22 יוני 2020
 TAU-MED התוכנית להשתלבות בעבודת מחקר רפואי

תוכנית TAU-MED להשתלבות בעבודת מחקר רפואי, מורכבת משני שלבים:

1. עבודה באחת המעבדות שנמצאות בבניין בית הספר לרפואה, במשך חודשיים, בחודשי הקיץ, תמורת מענק, בסך 2,000 שקלים לכל סטודנט/ית, יינתן לעשרה סטודנטים נבחרים.

2. חמישה סטודנטים/יות המצטיינים/ות יוכלו להמשיך בעבודת המחקר במשך שנת הלימודים, תמורת מענק מוגדל של 10,000 שקלים, לכל אחד/ת.

למי מיועדת התוכנית?ֹ

התוכנית מיועדת לתלמידים/ות מצטיינים/ות מהשנים הפרה-קליניות של בבית הספר לרפואה, בפקולטה לרפואה ע״ש סאקלר, המעוניינים/ות לשלב מחקר רפואי עם עבודה קלינית, וכשלב ראשון לסטודנטים/יות המעוניינים/ות בתוכנית MD-PhD.

כיצד נרשמים לתוכנית?

סטודנט/ית המעוניין/ת להצטרף לתוכנית ת/יפנה לאחת ממעבדות המחקר בבניין הפקולטה לרפואה. לאחר אישור קבלה מאת החוקר'ת הראשי/ת במעבדה יש למלא טופס הרשמה עד לתאריך 15.7.2020.

הקבלה לתוכנית תעשה באישור הועדה של TAU-MED ותחל בחודשי הקיץ. בהמשך, מתוך מבצעי המחקר ייבחרו סטודנטים/יות מצטיינים/ות אשר יוכלו להמשיך לעבוד במהלך שנת הלימודים תמורת מענק נוסף.

ניתן לפנות בשאלות נוספות לחברי הועדה:

פרופ' יהונתן ליאור, ראש התוכנית MD-PhD

ד"ר אורן קובילר