משרות בפקולטה לרפואה

מרכז.ת תמיכה טכנית במערכת לימוד והערכת הוראה  |  הפקולטה למדעי הרפואה והבריאות
100% משרה העסקה ע"ח תקציב פרויקט

תיאור התפקיד:

אחריות לתפעול השוטף ולתחזוקה של תשתית המערכת הממוכנת ( - moodel מודל ) המנהלת את מערך ההוראה הקלינית (מאות קורסים בשנה)  אשר מפיקה שאלוני הערכה של הסטודנטים  ומערך סקרי הוראה  של המדריכים בבתי החולים (טיוטורים) - (סה"כ כ- 15.000 בשנה) . התפקיד משלב ניהול אדמיניסטרטיבי וטכני של  הליך הטמעת נתוני המידע המוזנים על ידי הטיוטורים והסטודנטים. כולל:

• פתיחת הרשאות מערכת לטיוטורים. ליווי, הדרכה ותמיכה שוטפים של הטיוטורים בכניסה למערכת והעלאת פרטי הקורסים. עדכון ההנחיות להעלאת רשומות הקורסים בהתאם לשינויים במערכת המודל.
  • ניהול צוות עוזרי ההוראה (2) ובקרה  שוטפת על  תקינות בדיקות האיכות  שמתבצעות על ידם לרשומות הקורסים (מאות בשנה) ופרטי הקורסים המועלים למערכת על ידי הטיוטורים ומהווים את הבסיס למערכת משובי ההוראה של הסטודנטים.
  •  אחזקה של תשתית המידע של הקורסים כולל היקף שעות ההוראה של הטיוטורים, ציוני הקורסים ורישומי הערכות ההוראה של הסטודנטים לטיוטורים.
  • תחזוקה שוטפת של מערכת המודל-  איפיון והתאמת עדכונים של המערכת הכללית לצרכים של ניהול ההוראה ברפואה וטיפול בתקלות מול החברה וצוות אגף מחשוב באוניברסיטה.
  • הפקת דוחות לפי דרישה למגוון גורמי מינהל בפקולטה – שליפת נתונים ועיבודם באמצעות אקסל.

דרישות התפקיד:

תעודת בגרות מלאה, עדיפות לבעלי השכלה אקדמית או הכשרה טכנולוגית רלוונטית

כישורים טכניים טובים וידע בעבודה עם מסדי נתונים במערכות ממוכנות ייעודיות. רצויה היכרות טובה עם מערכת מודל וידע מתקדם בExcel.

מכוונות שירותית מצוינת וניסיון בתמיכה וליווי משתמשים מרובים.

יכולת תפעולית טובה ויכולת הפעלת צוות.

גישה יצירתית במתן פתרונות לדרישות טכנולוגיות משתנות

נדרשת נכונות לעבודה בשעות נוספות והתמודדות עם תקופות עומס ולחץ