גאים בפרופסור כרמית לוי על קבלת מענק ה-ERC!

ברכות חמות

02 יולי 2023
גאים בפרופסור כרמית לוי על קבלת מענק ה-ERC!

גאים בפרופסור כרמית לוי מהמחלקה לגנטיקה של האדם וביוכימיה בפקולטה לרפואה על קבלת מענק ה-ERC!

פרופ' לוי קיבלה את ה - PhD מאוניברסיטה העברית בירושלים ואת הכשרתה הפוסט-דוקטורט מבית הספר לרפואה של הרווארד ומכון ברוד. מאז הקמת צוות המחקר שלה, קיבלה לוי את פרס ERC Consolidator, את פרסי הצטיינות של הרקטור והדיקן בהוראה, ואת פרס חוקר המלנומה הצעיר הבינלאומי של האגודה לחקר המלנומה.

מענק ה- ERC (המועצה האירופית למחקר), מחולק מדי שנה על ידי האיחוד האירופי, נחשב לאחד ממענקי המחקר היוקרתיים והחשובים בעולם המדע. ה-ERC נוסד בשנת 2007 כגוף מימון וחסות למחקרים מצטיינים ופורצי דרך.

ייעודו של המענק לאפשר לחוקרים להגשים את מטרות המחקר שלהם כמו גם לקדם שיתופי פעולה.

למידע נוסף על מחקרה - https://carmitlevylab.com/