בית הספר לבריאות הציבור מדורג במקום הראשון בישראל, עם הדירוג הבינלאומי הגבוה ביותר אי פעם!

דירוג מדד שנגחאי לשנת 2023

01 נובמבר 2023
דרוג שנגחאי

בית הספר לבריאות הציבור, דורג (שוב) ב"דירוג שנגחאי" כבית הספר לבריאות הציבור המוביל במדינת ישראל ובדירוג בינלאומי גבוה מאי פעם.

"דירוג שנגחאי", הוא דירוג אקדמי של אוניברסיטאות בעולם, מדרג את איכות המוסדות האקדמיים בעולם, המתפרסם אחת לשנה מאז שנת 2003. הדירוג משווה בין 1,800 מוסדות להשכלה גבוהה ברחבי תבל ומדרג את 1,000 המובילים שבהם.

חברי הסגל של בית הספר לבריאות הציבור ממשיכים להוביל פרויקטים מחקריים יחד עם הקהילה המדעית הבינלאומית ולייצג בגאווה בישראל ובעולם את בריאות הציבור, במחקר, בהוראה, בעורף ובחזית.

לדירוג המלא>>