אחד מ-100: מאמר של פרופ' ישראל הרשקוביץ' מביה"ס לרפואה נכלל בדירוג חברת המחקר Altmetric

חברת המחקר Altmetric כללה ברשימתה את המחקר במסגרתו נתגלתה תגלית במערת מיסליה בכרמל: לסת שנמצאה בה הזהה מבחינה אנטומית ללסת של בני אדם מודרניים (הומו סאפיינס)

25 דצמבר 2018

חברת המחקר Altmetric המדרגת מדי שנה את 100 המחקרים שעוררו את התהודה הציבורית הרבה ביותר בעולם, כללה ברשימתה את המחקר בראשותו של פרופ' ישראל הרשקוביץ מביה"ס לרפואה על התגלית במערת מיסליה בכרמל: לסת שנמצאה בה הזהה מבחינה אנטומית ללסת של בני אדם מודרניים (הומו סאפיינס), שגילה יותר מ-170,000 שנה. המחקר שפורסם ב-25 בינואר 2018, דורג במקום ה-63 מבין 2.8 מיליון מחקרים שראו אור השנה.

לקריאת הכתבה אודות התגלית כפי שהתפרסמה באתר אוניברסיטת תל אביב

לרשימת 100 המחקרים הפופולריים ביותר:

למאמר שפורסם בכתב העת Science

למאמר שפורסם ב Plos Blogs