יום המחקר לתלמידי מחקר

לאחרונה התקיים טקס לבחירת מצטייני המדרשה לתארים מתקדמים. הפרס ניתן על פרסום מאמרים בתחומי מדעי הרפואה והבריאות, של תלמידי מחקר בכל יחידות הפקולטה לרפואה

טקס הענקת פרסי מצטיינים במדרשה לתארים מתקדמים 12.6.19

לאחרונה התקיים באולם שלאזק טקס הענקת פרסי מצטיינים במדרשה לתארים מתקדמים, בנוכחות דקאן הפקולטה לרפואה, פרופ' אהוד גרוסמן, ובנוכחות הסגל האקדמי.

המדרשה לתארים מתקדמים והפקולטה לרפואה מבקשות לברך את הזוכים על הישגיהם המרשימים, על פרסום מאמרים במהלך הלימודים ולהודות על מפגש פורה ומהנה.

במהלך המפגש, שנערך ב 12.6.19, הציגו 24 תלמידי מחקר את עבודת המחקר שלהם. מתוך המציגים, זכו 4 בפרסים על הצטיינות יתר: הגר מלכוב ברוג, זיו ארליך, לירון מלכי ומוחמד יאסין. 10 תלמידי מחקר נוספים זכו במקום השני, ו-10 תלמידים נוספים במקום השלישי.

תלמידי המחקר פרסמו מאמרים בתחומי מחקר עכשוויים, מגוונים ומרתקים. ברשימת מקבלי הפרסים נכחו תלמידים ממגוון חוגי הפקולטה לרפואה, מבתי החולים "מאיר", "תל אביב (סוראסקי)" ומ"המרכז הרפואי המשולב ע"ש שיבא", וכן מבית הספר לרפואה שיניים ומבית הספר לבריאות הציבור.

לצפייה בכל התמונות מן הטקס >>