ברכות לסטודנטים המצטיינים ברפואה: טייסת קרב בחיל האוויר ופעיל חברתי למען אנשים עם מוגבלויות

סתיו גופר מטלו, סטודנטית שנה ד' (בתכנית ה-4 שנתית) ואילון הימן, סטודנט שנה ו' בתכנית ה-6 שנתית הם זוכי פרס טופור למצוינות 2021 של הפקולטה לרפואה באוניברסיטת תל אביב

24 מאי 2021

הפקולטה לרפואה ע"ש סאקלר באוניברסיטת תל אביב הודיעה על זכייתם של הסטודנטים לרפואה סתיו גופר מטלו ואילון הימן בפרס 'חוה ושמעון טופור' לשנת 2021 על מצוינות בלימודים ותרומה לקהילה.

פרס טופור למצוינות מוענק מידי שנה לסטודנטים שהצטיינו בלימודים, ביחסם לחולים ולמטופלים ותרמו תרומה משמעותית לקהילה.

סתיו גופר מטלו, סטודנטית שנה ד' (בתכנית הארבע שנתית), משרתת במילואים כמדריכת טיסה בטייסת ראשוני קרב בבית הספר לטיסה של חיל האויר. "זה בהחלט מרגש ואני מודה לוועדת הפרס על הבחירה בי. מבחינתי זו זכות גדולה להצליח לשלב בין התחומים ולהיות חלק מעולם הרפואה תוך תרומה לביטחון המדינה".

אילון הימן, סטודנט שנה ו' בתכנית ה-6 שנתית, משלב את לימודיו עם פעילות חברתית ענפה במסגרת עמותת "180 מעלות", ארגון הפועל לקידום, העצמה ושילוב אנשים עם מוגבלויות באמצעות פעילות ספורטיבית משותפת. אילון הימן, שמתכוון להתמחות באורתופדיה, אמר על זכייתו: "זו בהחלט הפתעה נעימה ומשמחת. אחי, עומר, הוא בעל צרכים מיוחדים והוא בעצם מורה הדרך לחיים שלי. מבחינתי השילוב של לימודי רפואה ותרומה לקהילה זה שילוב מנצח, המאפשר לי לתרום למערכת הבריאות בכלל ולסייע לאנשים עם צרכים מיוחדים בפרט".

טקס הענקת הפרסים ייערך ב-26.5.21 בפקולטה לרפואה במעמד התורמים, חווה ושמעון טופור, רקטור האוניברסיטה, פרופ' מרק שטייף, דקאן הפקולטה לרפואה, פרופ' אהוד גרוסמן, זוכי הפרס ובני משפחותיהם.