אנחנו פותחים בשבילכם/ן את התוכנית TAU-MED

להשתלבות בעבודת מחקר / קיץ 2024

03 יוני 2024

סטודנטיות וסטודנטים בפקולטה למדעי הרפואה והבריאות,

• מתעניינים בגילוי טיפולים רפואיים חדשים?
  • במציאת תרופות חדשות?
  • בהבנה של תהליכים בגוף האדם?

אנחנו פותחים בשבילכם/ן את התוכנית  TAU-MED

להשתלבות בעבודת מחקר // קיץ 2024

עבודה באחת המעבדות שנמצאות בפקולטה (בקמפוס האוניברסיטה) בהיקף של כ-100 שעות 25 סטודנטים/ות נבחרים/ות יקבלו מענקים של 4000 ש״ח כל אחד שלוש/ה סטודנטים/ות מצטיינים/ות יוכלו להמשיך בעבודת המחקר במשך שנת הלימודים תמורת מענק מוגדל.

למי מיועדת התוכנית?

תלמידים /ות מצטיינים/ות מהשנים הפרה-קליניות של בית הספר לרפואה המעונייני ם/ות לשלב מחקר רפואי עם עבודה קלינית וכשלב ראשון מתעניינים/ות בלימודים בתוכנית ה MD-PhD של הפקולטה. התכנית פתוחה גם לתלמידי/ות תואר ראשון בשאר בתי הספר של הפקולטה.

הרשמה לתוכנית

כל סטודנט /ית המעוניין /ת יכול/ה לפנות לאחת המעבדות בפקולטה בקמפוס האוניברסיטה.
לאחר הקבלה ע״י החוקר/ת הראשי/ת במעבדה יש למלא את הטופס באתר >> עד לתאריך 30.6.24
הקבלה לתוכנית בכפוף לאישור ה וועדה של TAU-MED והמחקר יתבצע במהלך הקיץ ויסתיים עד סוף סמסטר א’ של שנת הלימודים הבאה.

לרשימת מעבדות המחקר בפקולטה (מעודכן ל-2023), לחצו כאן >>

לשאלות נוספות ניתן לפנות לחברי הוועדה >>

Prof. Uri Ben-David Head, TAU-MED Program | ubendavid@tauex.tau.ac.il
Prof. Dan Grisaru • Head, Physician-Scientist Committee | grisaro@tauex.tau.ac.il