קול קורא - משרת סגל אקדמי בפקולטה לרפואה לשנת תשפ"ב

בית הספר לרפואה באוניברסיטת תל אביב מחפש מועמדות ומועמדים מצוינים בכל הדרגות האקדמיות. המשרה היא תקנית ועשויה להוביל למעמד של קביעות בתום תקופת הניסיון

המשרה מיועדת לבעלי תואר Ph.D ו\או,,M.D עם הכשרה בתר-דוקטורנטית, בתחום הביולוגיה והרפואה. על המועמד/ת להפגין  יכולת מוכחת בביצוע מחקר עצמאי, באמצעות פרסומים בכתבי עת אקדמיים מובילים ושפיטים, וכן בעל/ת יכולת הוראה טובה.

מקבלי המשרה יידרשו ליזום ולהוביל תכניות מחקר חדשניות כראשי מעבדות ניסיוניות או חישוביות, לשתף פעולה עם עמיתים, להנחות תלמידי תואר שני ושלישי ולקחת חלק בהוראה.

תחומי ההתמחות כוללים אך אינם מוגבלים לנושאים הבאים: ביולוגיה של תאי גזע, ביו-ננוטכנולוגיה, ביולוגיה תאית, ביולוגיה התפתחותית, פיזיולוגיה, פרמקולוגיה, פתולוגיה, גנטיקה, ביוכימיה, מיקרוביולוגיה ואימונולוגיה.

לפרטים נוספים >>

The Sackler Faculty of Medicine at Tel Aviv University seeks outstanding candidates to fill tenure-track faculty positions at the level of Senior Lecturer/Assistant Professor and Associate Professor.

Positions are available beginning July or October 2021.

The candidate must hold a Ph.D. and/or M.D. degree and have post-doctoral training in the biomedical sciences. Successful candidates are expected to carry out independent competitive programs in experimental and/or computational research, combined with high level teaching in graduate and medical school programs.

For more information >>