תכנית "מענק סיוע"

מיועדת לדוקטורנטיות ולחברות סגל היוצאות לכנס כשהן מלוות בילד בגיל הינקות

06 מאי 2019
תכנית "מענק סיוע" מיועדת לדוקטורנטיות ולחברות סגל היוצאות לכנס כשהן מלוות בילד בגיל הינקות

בהתאם לתכנית האסטרטגית של האוניברסיטה להגדיל את שיעור הנשים בסגל האקדמי הבכיר הושקה בחודש דצמבר 2015 תכנית "מענק סיוע" לדוקטורנטיות ולחברות סגל הנוסעות לכנס ומלוות בילד בגיל הינקות. המענק הנו בגובה של עד 500 דולר לדוקטורנטיות ולחברות סגל היוצאות לכנס ומתלווה אליהן ילד בגיל הינקות.

המענק יועבר בכפוף לאישור וועדת היישום להוגנות מגדרית והסדרה מול אגף הכספים של האוניברסיטה בהתאם לחוקי המס המקובלים. מועדי הדיון בבקשות יתקיימו במהלך וחודש  דצמבר 2018 (לגבי סמסטר א' תשע"ט) , חודש מרץ 2019 (לגבי סמסטר ב') , וחודש יוני 2019 (לגבי סמסטר קיץ) . על הבקשות לכלול :

1. הזמנה ותכנית של הכנס
  2.  עותק כרטיסי הטיסה שהוזמנו
  3.  גיל התינוק/ת
  4. האם המבקשת עובדת/עבדה בשכר עבור האוניברסיטה
  5.  עותק טופס בקשת הנסיעה שהועבר למדור נסיעות (בעת הגשת הבקשה למדור נסיעות יש לציין על הטופס את הבקשה או הזכייה במענק הנסיעה).

את הבקשות יש להעביר לגב' מיכל בונה מזרחי, באמצעות מייל: genderequity@tauex.tau.ac.il

בברכה,

פרופ' אילנה אלי